Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki érezte a...

Van itt olyan aki érezte a pms tüneteket nem várt előtt egy héttel, de meg is teherbe esett?

Figyelt kérdés
Szimplán kiváncsi vagyok, hogy van e olyan itt köztünk aki érezte a pms tüneteit(alhasi gorcs, mell fájdalom) nem várt előtt 7-10nappal, de meg sem jött meg neki, hanem terhes lett. Írjatok le nyugodtan bővebben is:)
2021. ápr. 20. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kb mindenki érzi ezeket, ugyanis a terhesség első jelei és a pms tünetek kb pontról pontra megegyeznek. Ilyenek a fejfájás, az alhasi görcs, a hangulatingadozás, az ingerlékenység, a pattanások, a hőhullámok, érzékeny mellek, hasmenés stb. Nyilván nem jelentkezik az összes mindenkinél de ezekből lehet válogatni. Nekem is így volt az első gyereknél, még tampont is tettem be mert szentül hittem, hogy meg fog jönni, nem jött. Most a másodiknál is eddig ugyanazok a tünetek de csak hétvégén tudom meg mi a helyzet odabent.
2021. ápr. 20. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kb mindenki így van vele...

Minden hónapban mensi elött görcsölök, feljön pár plusz kg, ingerlékenység....

Mikor terhes lettem 3xis, semmivel sem volt másabb, csak annyival, hogy nem jött meg.

2021. ápr. 20. 14:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ment a zöld kéz!
2021. ápr. 20. 14:59
 4/5 anonim ***** válasza:
🙋‍♀️
2021. ápr. 20. 15:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Első válaszoló mi lett végül? Azt írtad hetvegen tudod meg mi a helyzet
2021. ápr. 25. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!