Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik biztosan tudják, hogy...

Akik biztosan tudják, hogy közvetlen menzesz után estek teherbe, akkor érezték a peteéréses tüneteket és középidőben már nem?

Figyelt kérdés
2019. aug. 20. 15:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Menstruáció után 2 nappal voltunk együtt a férjemmel, utána nem is tudtunk többet együtt lenni abban a hónapban. De peteérésre utaló tüneteim egyáltalán nem voltak. A ciklus közepe környékén éreztem szurkálásokat, görcsöt, mondtam is magamban, hogy biztos most van peteérés. Hát mint utólag kiderült, azok a görcsök a beágyazódás volt. Egyedül az tűnt fel, hogy nem volt folyásom, pedig pé környékén mindig volt. A baba sajnos nem maradt meg, 11 hetesen elment.
2019. aug. 20. 16:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a ciklus 5. napján estem teherbe (elötte meg utána több mint egy hónapig nem volt itthon a párom), ez az egy alkalom volt, amikor együtt voltunk. Semmi tünetem nem volt akkor, viszont a megszokott idöben ugyanúgy megvoltak a peteéréses tüneteim.
2019. aug. 20. 16:22
 3/12 A kérdező kommentje:

Sajnálom, ami a babával történt :(

Egyébként hány napos ciklusaid voltak? Nekem 28-30 naposak, kizártnak érzem, hogy teszem azt a 6.ciklusnapon történt együttlétből összejöjjön a baba.

2019. aug. 20. 16:23
 4/12 A kérdező kommentje:
Kedves 2., köszönöm a választ, akkor lehet esély nálam is :)
2019. aug. 20. 16:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A 2-es vagyok, nekem mindig 26 napos ciklusaim voltak elötte is meg utána is, és ikreink lettek, minden probléma nélkül, a 39. héten születtek meg.
2019. aug. 20. 16:30
 6/12 A kérdező kommentje:
Hosszabb ciklussal nem sok esélyt látok. Bár volt már, hogy 25 napra jött meg, de az nagyon ritka.
2019. aug. 20. 16:36
 7/12 anonim ***** válasza:
70%

Nekem csak a ciklushoz lenne egy kis gondolatom.

Igen is lehet esélyed! :)

Ismerek lányt, akinek orvosi papírja van arról hogy nem lehet gyereke mert nincs peteérése. Erre az egyik hónapban meg is összejött, ugyanis még is van peteérés, csak ritkán.

Nekem 25-28 nap között ingadozott, volt hogy 3 hónapig mindig 25 napra jött meg, utána meg 27. napra. Amikor összejött akkor is volt 1-2 nap eltérés.

Szedjél INOFOLIC port(napi 2szer szedtem, 1,5 hónapra rá pozitív lett a teszt), ami pont a peteérés szabályzásában segít, plusz fontos vitaminokat ad a szervezetnek, hogy a baba megfoganjon.

Sok sikert

2019. aug. 20. 16:58
 8/12 A kérdező kommentje:
Kedvec utolso! Aranyos vagy, szerencsére nincsenek teherbe esési gondjaim, van már 3 gyerkőcöm, csak most "rosszalkodtunk" egy kicsit a menzesz után, mondván, hogy úgysem lesz belőle semmi (természetesen ha mégis, örömmel várjuk), és az esélyeket latolgatom. Mindig 14-16 nap környékén vannak ovulációs tüneteim és a gyerkőceim is akkor fogantak.
2019. aug. 20. 17:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Kedves 2es! Az azért nem semmi, hogy kapásból ketten lettek. Szerintem kicsit (nagyon) nagyot néznék :) Egy vagy kétpetéjűek?
2019. aug. 20. 17:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Nagyon hasonló helyzetben vagyok. Augusztus 5-9-ig tartott a menstruációm, 12.-en volt egy "balesetunk" a férjemmel. A ciklus.hu szerint 17.-en volt ovum bár én inkább 16.-an éreztem. 31.-en kellene megjonnie 26-27 naposak a ciklusaim. Bár szerintem is kizart mert túl sok nap telt el az ovu és a "baleset" között ráadásul premens tüneteim vannak de ugye biztos csak akkor lesz ha megjon. Nekünk van 4 gyerekünk, nincs tervbe több de ha jön természetesen örülünk neki :). Mi újság veled azóta?
2019. aug. 29. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!