Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » IR, rendszertelen menzesz...

Animano87 kérdése:

IR, rendszertelen menzesz Beágyazódás Lehet baba?

Figyelt kérdés

Merckformint kaptam IR miatt,3ik hónapja szedem

Július 4en nem erősen de volt menzeszem,előtte áprilisban volt csak

Elvileg 18.-án volt ovuláció,aznap voltunk is együtt

22en barnaztam,nem sok volt de látszódott wc-es után

2-án kellene megjönnie

A barnazas lehetett beágyazódás?

Tesztet csináltam negatív

Lehet terhesség?

2019. júl. 29. 16:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen vizsgálattal állapították meg a tüszőrepedés időnpontját?
2019. júl. 29. 17:23
 2/10 A kérdező kommentje:

Mivel rendszertelen volt előtte a menzeszem az orvos ajanlotta hogy egy ovulacios naptárt vezessék,hogy nagyjából lássuk hogy alakul a ciklus a gyógyszertől

Így a 28napos átlag ciklussal számoltunk így adta ki ezeket az eredményeket

Enyhe IR -em van amire kaptam gyógyszert

Szerdán megyek vissza,akkor mégis vizsgál

2019. júl. 29. 17:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy az a ciklus 14. napja még messze nem lehet azt vélelmezni, hogy az az ovuláció napja. Pláne nem ilyen ciklusokkal. A beágyazódás 7-10 nappal a tüszőrepedés után kezdődik. Szóval több sebből vérzik a dolog... Vezetni kéne hőgörbét, hogy lássad van-e ovu és ha igen, mikor.
2019. júl. 29. 17:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Azt tanácsolta az orvos is és az endokrinológus is,hogy amég nem áll be bizonyos időközönként a menzesz addig csak próbálkozzunk,ha tudunk átlagolni onnan kezdjük mérni a hőt,lh teszt és a többi

A többi hormonnal rendben van minden,a pajzsmirigy értékem is jó

A fő "betegséget"kell kikezelni

Azt hozzá tette hogy ahogy szedem a gyógyszert úgy javulnak az inzulin eredményeim is,és közbe baba is lehet

Ezért érdekelt volna lehet e tünet a barnazas

2019. júl. 29. 17:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Diétát, sportot tartod?
2019. júl. 29. 17:52
 6/10 A kérdező kommentje:

Diétázni diétázok régebb óta,a sport mint aktív nincsen,3 műszakban dolgozom loti-futi munkahely sohasem vagyok egyhelyben,mozgok napi 8orat,plussz sokat bicajozok a 7eves kislányommal

Igaz sok dolog nehezíti meg a teherbe esést,egy petefészkem van,egy petevezetek,tünet mentes gyógyult méhnyakrák,lányom előtt volt egy méhen kívüli terhességem,aztán a méhnyakrák,és spontán terhes lettem

Ennek 7eve

Most kezdtünk dolgozni a tesó projekten és most derült ki az IR is

2019. júl. 29. 17:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A diéta alatt a 160 g-os szénhidrát diétát értem. Amikor számolod és figyeled mennyi és milyen felszívódású szénhidrátokat eszel és mikor.
2019. júl. 29. 21:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem IR és rendszertelen menszesz mellett összejött a baba. Rendszertelen alatt meg tényleg rendszertelent érts, volt hogy fél év kimaradt, utána 2 hónapig megjött rendesen időre, utána megint 3-4 hónap szünet :P
2019. júl. 29. 23:24
 9/10 anonim ***** válasza:
A kivétel erősíti a szabályt. Én erre nem bazíroznék..
2019. júl. 30. 06:23
 10/10 A kérdező kommentje:

Persze vannak kivételek

Szerdán megyek vissza,elfog fogyni a gyógyszerem,megvizsgál meglátjuk mit mond majd

Bízom benne hogy előbb utóbb mi is újra szülők lehetünk :)

2019. júl. 30. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!