Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes??? Predictor...

Lehetek terhes??? Predictor teszt?

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 7-8dpon. Ma reggeli predictor tesztem halvany pozitiv. Ha csak nem becsap. Parommal 04.7en voltam egyutt es 10en volt ovum ha minden igaz.Ovus fajdalmam mar 9en volt egesz durvan. Minden honapban megerzem. Ilyen gyorsan mutatja a teszt? Vagy hibas?
2021. ápr. 18. 08:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen ezt en is igy tudom csak nekem a lutealisom nem 14 nap hanem 16 nap. Ezert van meg 9 nap a nem vartig. Nekem 14 nap helyett 11.cn napon volt eddig ovum, Valoszinu most elobb lehetett. 7 dpon soha nem volt pozitiv tesztem. Halvany se!
2021. ápr. 18. 11:49
 12/15 anonim ***** válasza:
8 dpon nekem is derengett, nagyon halványan már látszott a facelle teszten.
2021. ápr. 18. 14:37
 13/15 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen a tesztem. Eloben rozsaszines a csik. A telefon valamiert eleg sokat ront a kep minosegen.

2021. ápr. 18. 18:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem a 10. dpon egyértelmű pozitív volt a predictor, clearblue digitális 1-2 hetet írt. Azért teszteltem olyan korán, mert azt hittem már késik, de vissza gondolva a fájdalmakra, és az összes ultrahangnál ugyanakkorára mérik, innen tudom mikor fogant :)

Szorítok, hogy így is maradjon! 😊🙏

2021. ápr. 18. 18:57
 15/15 anonim ***** válasza:
En nem akarlak elkeseriteni es remelem osszejott a baba de nekem is mutatta, erosodott is es sajnos megjott.
2021. ápr. 19. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!