Hétfőn missed ab-om lesz, mit csinálnak velem? Fájdalmas?
Szia!
sajnálom!
Engem nem altattak, csak egy kábító szurit kaptam, így semmit nem érzetem. Előtte kapsz egy kis tágítót. Kitartás!
Szia. Ha még nem szültél, akkor egy éjszakát benn kell töltened a kórházban. Első nap felraknak egy pálcikához hasonlító tágítót, amitől mensi szerű görcseid és vérzésed lesz. Ezt ébren csinálják és elég kellemetlen. Másnap altatásban vákuummal kiszippantják az elhalt magzatot, ebből nem érzel semmit. Ébredés után pár órával pedig haza is lehet menni. Pár napig vérezni fogsz, majd 6 hét múlva kontroll. Az orvos azt javasolja, hogy 3 hónap múlva próbálkozhattok újra a babával.
Sajnálom ami veled történt.
Üdv
Szia! Nekem reggel kellett mennem, először is csináltak vérvételt meg vizelet vizsgálatot. Aztuán feltették a tágítót, mivel még nem szültem. Mikor feltették, rá 2 percre majdnem elájultam. Iszonyúan fájt. Nekem 4 órát volt fent, majd szerencsére bevittek a műtőbe. Addig nagyon fájt. A műtőben elaltattak 15 percre, majd kint ébredtem a szobában. Akkor már nem fájt semmi. Műtét után 5 hétre jött meg, a második mensim pedig 30 napra. Most újra próbálkozunk.
Lehet neked nem fog fájni, mindenkinek más a fájdalomküszöbe. Sok erőt kívánok neked, és hidd el hamar rendbe fogsz jönni, és a következő sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!