Mennyi idő után csinálnak petevezető átfújást? (2. closty hónapom) Mennyire fájdalmas?
engem is érdekelne, hogy fájdalmas-e.
16 hónapja próbálkozunk, sokadik Clostys hónapomat csinálom éppen. a dokim azt mondta, hogy ha nyárig nem lesz semmi, akkor megcsinálja az átjárhatóságit. hát akkor az így kicsit több lesz, mint másfél év....
egyébként holnapra nem várom és annyira reménykedem!!!!!!!
ti mióta próbálkoztok?
Sziasztok!
Csak azt tudom mondani, hogy KITARTÁS!!! Én is PCOS voltam, Clostit szedtem (mondjuk nekem jó fej dokim volt, mert 3 után már megcsinálta az átjárhatóságit, összesen fél éve próbálkoztunk még, de mindig is voltak a menzesszel gonjaim)és amikor úgy döntöttünk a párommal, hogy a nyáron nem görcsölünk a baba témán, majd ősszel belevágunk ismét, teljesen természetesen jött össze és most van egy 11 hónapos, édes kisfiam!
Amúgy az átjárhatósági vizsgálat nem valami kellemes, nekem eléggé fájt, de mindenképpen a jó cél érdekében túl lehet élni. Azt nem tudom milyen, ha el is van záródva, mert nekem szerencsére nem volt.
Próbáljatok meg nem csak a babaára gondolni és meglesz az eredménye! Remélem minél előbb sikerül mindkettőtöknek a hőn áhított kis csoda! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!