Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után, ha...

Császármetszés után, ha természetes úton szülök meg, milyen hegvizsgálatot csinálnak? Az hogy történik, kézi vagy gépi vizsgálat? Fájdalmas?

Figyelt kérdés
37 hetes vagyok , és kezdek aggódni, lehet jobb lenne megint egy császár
2009. jan. 14. 13:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A heget nem csak utólag, hanem előtte a terhesség alatt is szokták nézni. A hegvastagságát nézik az ultrahangon, ha az vékonyodik akkor szoktak kímélőbb életmódra figyelmeztetni illetve a repedés veszély miatt császármetszést végezni.
2009. jan. 14. 13:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nekem még csak egy babám van, de mikor őt vártam volt egy kismama aki így volt mint te és neki az utolsó ultrahang alapján döntötte el a dokink, hogy mi lesz. Erre teli hólyaggal kellett mennie, hogy rendesen feszüljön az előző heg.

Ez pesten volt. Nem tudom máshul hogy csinálják.

Végül neki is császár lett a második is.

Remélem tudtam segíteni!

2009. jan. 14. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!