Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet terhesség jele?

Ez lehet terhesség jele?

Figyelt kérdés

Sziasztok lassan egy éve próbálkozunk a baba programmal...

Eddig sikertelenül.

Most egy pár hónapja nem figyelünk oda, elengedtuk a témát..

De bennem mindig ott van hogy remekmem ősze jött.

Kb 6-7nap múlva kell meg jönnie. Elkezdtem érezni a jobb oldali alhasi fájdalmat, ilyen nyilalo fájdalom ak mondanám, nem erős, de érzem.

Valaki elmondana a tapasztalatait? Esetleg volt már vele ez mikor babát tervezték.

Kérlek ne legyetek negatívan.. Köszönöm szépen mindenkinek legyen szép a napotok! 😊

2021. ápr. 16. 13:33
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm 6os. Ilyet még nem éreztem most az egész alhasam, ilyen nyomó nagyon enyhe mensis érzés. De valami utcsa érzés.. Koszonom❤️❤️❤️ mindenképp írok közbe h mizu!
2021. ápr. 18. 17:56
 22/31 A kérdező kommentje:
És ami fura h nem szeretem a csiposet, és most gom nytwlen mennyiségben ennem!!
2021. ápr. 18. 18:14
 23/31 anonim ***** válasza:

6 vagyok

En nekem pont olyan gorcsok voltak mint menszeszkor csak joval gyengebb

Es a bimbom volt nagyon nagyon erzekeny

Noverem a csipossel igy volt mint most te a kislanyaval pedig sose ette a csiposet :)

De ez meg nem jelent semmit nem szeretnek remenyeket kelteni benned mert utanna ha megse baba tudom mekkora csalodas,fajdalom!!

Mikor kene hogy megjojjon? Mar nagyon kivancsi vagyok :)

2021. ápr. 18. 19:38
 24/31 anonim ***** válasza:

7 vagyok

Mostmár nem tudom mi van, reggel barnáztam, de betéten semmi, közben a mindjárt megjön érzés, gondoltam nézek lh t jós ként, tegnap tök fehér volt, délután meg egyből jól látható kis pisi szünettel most visszatartottam 3 órát és csináltam xepil 25 öst

[link]

[link]

De van hogy eléggé görcsölgetek kiváncsi vagyok megjön e vagy nem

2021. ápr. 18. 20:11
 25/31 A kérdező kommentje:

KB 22.vagy 23.

Hag Enis. Kedden megyek be a városba akkor veszek tesztet rossmanba. Melyik ami árva sem horror és nagyon jó?

Azta de jó.

Ahj lányok nagyon szorítok nektek!!!!

Mindenképp írjátok hogy mi lett!

Perzse Enis próbálom magamba le tisztázni h nem biztos stb. De mikor nem figyelek oda és hirtelen bele vág a fájás rögtön eszembe jut. 😊

2021. ápr. 18. 20:29
 26/31 A kérdező kommentje:
6is ugen ugyan úgy vagyok hogy gyengén alhasi fájdalom mi dtha meg g akarna jönni, meg tegnap inkább a jobboldalon éreztem. Meg érzékeny a cicim nekem is.
2021. ápr. 18. 20:30
 27/31 A kérdező kommentje:

#7es

Én látok ott egy csikocskat, szorítok neked!❤️❤️❤️

2021. ápr. 18. 20:31
 28/31 A kérdező kommentje:
Mondjuk lányok.. Nem tudom ilyenkor bimbon mit lehet észre venni de olyan érzékeny, telt, és közepén elég piros...
2021. ápr. 18. 20:35
 29/31 anonim ***** válasza:
Nekem a cicin a fiamnál semmi változás nem volt alig fájdogál a terhesség alatt, de a mostani missed előt majd leszakadt.
2021. ápr. 18. 20:40
 30/31 anonim ***** válasza:
Ja rossmann facele jó teszt 10 es 500.-
2021. ápr. 18. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!