Ez lehet terhesség jele?
Sziasztok lassan egy éve próbálkozunk a baba programmal...
Eddig sikertelenül.
Most egy pár hónapja nem figyelünk oda, elengedtuk a témát..
De bennem mindig ott van hogy remekmem ősze jött.
Kb 6-7nap múlva kell meg jönnie. Elkezdtem érezni a jobb oldali alhasi fájdalmat, ilyen nyilalo fájdalom ak mondanám, nem erős, de érzem.
Valaki elmondana a tapasztalatait? Esetleg volt már vele ez mikor babát tervezték.
Kérlek ne legyetek negatívan.. Köszönöm szépen mindenkinek legyen szép a napotok! 😊
Tesztelni meg nem merek.
Szerintem meg korai lenne..
Beágyazódásnak sincsenek jelei. "Fogantatásnak" se.
Mivel nem vagyunk robotok, nincs 2 egyforma ciklus. Mindig lehet olyan, ami eddig nem volt...
Nem kell figyelgetni a jeleket, mert csak magadat idegesíted vele.
Mondom ezt masfél év próbálkozás után.
15hetes vagyok, semmi de semmi tünetem nem volt se beágyazódáskor, se azóta...
De jó! Gratulálok!!
Boldog babavarast kívánok! ❤️
Köszönöm szépen a tanácsot! ❤️
Szia 22hkm vagyok nekem menszesz elott nem voltak jelei a terhessegnek menszesz napjan ereztem gorcsolgetest gondoltam majd megjon (amugyis tobbszor volt hogy kesett igy nem foglakoztam vele)
Utanna jottem a tunetek
Azta hát remelem sikerült nektek! Szoritok! 🍀🤞🏼 Majd írj legyszi hogy végül sikerült-e!
Hát igazából Enis úgy vagyok hogy ilyent meg nem éreztem..
De nekem nem olyan erősek...
Milyen tünetek jelentkeztek először?? És neked is gratulálok! És boldog babavarast kívánok! ❤️
6-os vagyok
Nekem elmaradt menszi napjatol menszesz szeru gorcsok es mellem ami nagyon fajt
(Gondolni se gondoltam ra h terhes vagyok regota akartuk de mindig osszevissza jott meg azert gondoltam h gorcsolok csak megfog jonni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!