Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet terhesség jele?

Ez lehet terhesség jele?

Figyelt kérdés

Sziasztok lassan egy éve próbálkozunk a baba programmal...

Eddig sikertelenül.

Most egy pár hónapja nem figyelünk oda, elengedtuk a témát..

De bennem mindig ott van hogy remekmem ősze jött.

Kb 6-7nap múlva kell meg jönnie. Elkezdtem érezni a jobb oldali alhasi fájdalmat, ilyen nyilalo fájdalom ak mondanám, nem erős, de érzem.

Valaki elmondana a tapasztalatait? Esetleg volt már vele ez mikor babát tervezték.

Kérlek ne legyetek negatívan.. Köszönöm szépen mindenkinek legyen szép a napotok! 😊

2021. ápr. 16. 13:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

6os vagyok megint

Nekem a tobbi tunet az 7hetesen kezdodott hanyinger,emelyges,szagokra nagyon erzekeny voltam

2021. ápr. 16. 21:27
 12/31 A kérdező kommentje:

Gratulálok meg egyszer! ❤️

Én már olyan szinten kivagyok lelkileg ez miatt! Mikor még jön 2-3nap sírva telik el... 😪

Most már annyira nem érzem azt a fájdalmat. De viszont ha még fogom a mellem lazan(párom meg fogta és úgy éreztem először) nem az h fáj hanem érzem vagy érzékeny vagy nem tudom mi a megfelelő szó ra... En nem tudom... Lehet be képzelem már magamnak😅 de remélem nem!!! 😬😬🙄🙄

2021. ápr. 16. 23:10
 13/31 A kérdező kommentje:
Most újra érzem jobb oldalon ezt a nyomó húzó érzést. Tompa de sokkal intenzívebb....
2021. ápr. 16. 23:22
 14/31 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

Koszonom szepen ❤️❤️ Ne add fel ha nem sikerult most de en szurkolok neked es varom a fejlemenyeket ❤️

2021. ápr. 17. 07:22
 15/31 anonim ***** válasza:
7 vagyok szerintem nem sikerült megtapadnia, már negatív a teszt.
2021. ápr. 17. 09:14
 16/31 anonim ***** válasza:

6 vagyok

Kedves 7es sztem korai volt meg tesztelned ha 21-ere nem varod.

Abbol meg barmi lehet :) szoritok🤗

2021. ápr. 17. 10:55
 17/31 anonim ***** válasza:
57%

Hát sajnos nekem 9 dpon már + szokott lenni, és most is kezdődött valami mert látszódott 2 csík egyik nap, másnap meg már semmi.

Múlt hónapban 11és 12 dpo n is haloványan volt 2 csík, de időben meg is jött.

2021. ápr. 17. 12:45
 18/31 A kérdező kommentje:

Azóta most este nekem erősebb nyilalaaok alhasba.. És nagyon fáj a cicim.. Tegnap meg nem m fájt. :(

Köszönöm szepen.

2021. ápr. 17. 23:53
 19/31 A kérdező kommentje:
#7es nagyon sajnálom!! ❤️😒😒 Remélem hamarosan ősze jön neked is egy csoda! És addig is sok sok erőt, és kitartást kivanokl❤️🌺😒
2021. ápr. 17. 23:54
 20/31 anonim ***** válasza:

6os vagyok

Kerdezo menszesz keses elso napjan tesztelj :) szoritok

2021. ápr. 18. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!