Bent maradt a gumi, most mit tegyek? Vegyek egy esemény utánit barátommal? Vagy az teljesen felesleges?
Hajnalban barátommal kedvet kaptunk és szexeltük, menetközben bent maradt a gumi amikor kihúzta valószínűleg, már hamarabb lejött, mivel nekem olyan fura érzésem volt, mintha mozogna a gumi a farkán, de ezt mind annak tudtam be, hogy új fajtát próbáltunk. Aztán szóltam neki, hogy ez így nem jó, mondta, hogy neki is valami olyan fura. Aztán akkor látta, hogy bennem van a gumi azt óvatosan kihúzta, elméletileg nem ment el bennem, de az előváladék azért kifolyhatott belőle és nem szeretnék terhes lenni egyenlőre.
Mit tehetnék? Felesleges ilyenkor bevenni egy esemény utánit? Soha nem jártunk még így!
Előre köszönöm a válaszokat!
Én tuti mennék bevenni eseményutánit,ha fiatal lennék.Egyszer velem is megtörtént,de aktus végén.Egyből mentünk is íratni gyógyszert.Nem olyan sok esélye van,hogy baj legyen,de ha 1% esélyt sem szeretnétek megadni,akkor kell a gyógyszer.Lányomnak sem mondanék mást.
Ezt a fajta óvszert gondolom nem használjátok többet,maradjatok a beváltnál!
16 évesen inkább terhességet kockáztatnátok?Hűha...Én biztos nem,inkább egy hormonlöket,ami majd helyrejön,mint abortusz vagy pár elcseszett élet...Lepontozók pedig remélem küldenek neki babakelengyét,ha mégis becsúszik a gyerek!
Hajrá!#1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!