Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok ezt inkább tőletek...

Lányok ezt inkább tőletek kérdezném eegyedülálló nő vagyok 2 pasit tartok, mind a 2 vel csak szex, elég izgalmas az életem. Csak most valamelyiküktől bekaptam a legyet. Mensim 03.03 volt. 1.pasival 03.13 voltam. A 2.pasival 26 án. Kitől lehet?

Figyelt kérdés

Szerintetek?

Negativ kommentek kíméljenek.

2021. ápr. 10. 22:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
oké, hogy úgy éled, ahogy akarod, csak mire jó összehazudni pár egymásnak ellentmondó kérdést?
2021. ápr. 11. 14:57
 32/38 anonim ***** válasza:

26, honnan tudod, hogy a másik kettő kérdés is az övé? Az egyiknél kint van a nickname is.

Egyébként ha tennem kéne valamelyikre, a 13-ai alkalom a befutó.

2021. ápr. 11. 18:12
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik kérdésnél kint volt ugyanaz a név, én is láttam.

Gondolom azóta levette a nevét.

2021. ápr. 11. 18:15
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

32, kint volt a név mind a háromnál.

És mivel a google nem felejt, hiába törli a nevét, tessék, keress rá, Kiara777 kérdése:

2021. ápr. 11. 18:28
 35/38 anonim ***** válasza:
45%

Utolsó, ő nem tehet arról, hogy nektek nem jön össze. Mit adjon neki vissza a jóisten? Hogy rendelkezik a testével? Azt csinál, amit akar, az ő teste, az ő magzata, ami - gondolom most nem mondok neked vadiúj indformációt - nem élő ember, ergo nem lehet megölni.

Más kérdés, hogy személy szerint én sem értem, ha már felváltva kefél két (vagy ki tudja, valójában hány) emberrel, miért nem védekezik (meg ha nem akar gyereket, akkor ha eggyel csinálja ugyanezt, akkor is).

Te is vigyázz, mit kívánsz másnak, talán el kellene gondolkoznod, nálatok miért nem jön! Süt belőled a rosszindulat!

2021. ápr. 12. 17:38
 36/38 AlexandraL22 ***** válasza:
44%
Igazad van, rosszindulatú vagyok mert rohadt igazságtalan hogy az ilyenek akik össze vissza kefélnek azonnal teherbe esnek mi meg szerető családba várjuk a picit és nem jön. És nem kell elgondolkodnom drágám, mert egészségügyi problémákkal küzdök amit nem én választottam, ne aggódj szivem nem a karma ;) szép napot
2021. ápr. 16. 17:25
 37/38 anonim ***** válasza:
75%
Az egészségügyi problémád nem lehet karma? :) A karma pont olyasmi, amit nem választasz. Ahelyett, hogy rejtett agresszív flegmázással válaszolsz, inkább nézz magadba, mit kívánsz másnak. Ezt írtam az előző kommentemben is. Az élet ilyen, ettől még neked nem kell fröcsögnöd valakire, aki teherbe esett, pedig nem várja. Kívánom, hogy neked is összejöjjön!
2021. ápr. 16. 18:18
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
38, szerintem abban igaza van, hogy igazságtalan az élet és azoknak könnyen összejön, akik nem akarják, akik pedig szeretnék, azoknak lehet, hogy nem.
2021. ápr. 16. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!