Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vonzott már férfi azért mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzott már férfi azért mert megfejthetetlen, kiismerhetetlen volt?

Figyelt kérdés

2020. jún. 30. 00:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Kíváncsivá teheti az embert, de a kíváncsiság nem feltétlenül vonzalom.

Lehet, hogy csak nekem tűnik megfejthetetlennek, titokzatosnak, míg ki nem derül, hogy csak arról van szó, hogy faék szintű, buta, korlátolt, unalmas alak.

2020. jún. 30. 00:36
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Volt, de végül meguntam a baromságait!
2020. jún. 30. 00:50
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Hosszútávon ez elviselhetetlen
2020. jún. 30. 01:10
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Mindenki kiismerhető előbb-utóbb.

Nem biztos, hogy megéri az idő és energia ráfordítása.

Természetes, nyitott, normális férfinek nagyobb az esélye.

2020. jún. 30. 01:38
 5/11 anonim ***** válasza:
71%

Minden párom ilyen volt, én sosem csalódtam. Ez mindössze annyit jelent, hogy különleges, más mint az átlag, nem tudod beskatulyázni vagy besorolni sehová. Engem csak az ilyen emberek érdekelnek még barátságra is, pláne kapcsolatra. Életem párja is ilyen. Különleges, azért nehéz kiismerni mert nem tudod ráhúzni azokat a dolgokat amiket más embereken láttál, teljesen máshogy működik, máshogy gondolkozik. A kiismerhetetlenség csak egy "tünet", igazából nem ez vonzott benne hanem a különleges személyisége ami miatt ilyen.

Nyilván nem összekeverendő a magát megjátszó, direkt falakat állító, látszat különleges emberekkel. De én úgy gondolom, hogy az olyat könnyen ki lehet szűrni.

2020. jún. 30. 01:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Még a legéretlenebb korszakaimban sem. Ha valaki tetszett, az azért volt, mert érdekesnek, egyedinek, izgalmasnak találtam. Mindig valaminek (fenti tulajdonságoknak) a MEGLÉTE, soha nem valaminek (információnak, másik motivációinak megértésének) a HIÁNYA.
2020. jún. 30. 02:58
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Volt, hogy vonzott egy férfi, aki történetesen kiismerhetetlen és "misztikus" volt, de ezek kifejezetten azok a tulajdonságai közé tartoztak, amik egyáltalán nem tetszettek benne és zavartak. Végül ki is ábrándultam belőle ezek miatt.
2020. jún. 30. 07:49
 8/11 anonim ***** válasza:
67%
Az eddigi tapasztalataim alapján ezek a "titokzatos" emberek csak teszetoszák és jobb szeretnek ködösíteni, mint megmondani az igazat, puszta gyávaságból. Engem annyira idegesítenek, hogy szeretném őket arcon csapni egy lapáttal.
2020. jún. 30. 08:17
 9/11 anonim ***** válasza:
89%
Inkább nem vonzó tulajdonság...
2020. jún. 30. 08:36
 10/11 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is inkább taszító tulajdonság. Aki "kiismerhetetlen" az ködösít mert titkol valami számára kínosat.
2020. jún. 30. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!