Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy ha egy férfi és egy nő huzamos ideig együtt van, akkor nem csalják meg egymást? Nem unalmas mindig ugyanazzal a szex?
Figyelt kérdés
2020. jún. 28. 16:26
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem, egyszer úgyis megunják egymást.
36 szavazat
1/7 anonim válasza:
Akik az igenre szavaztak, majd jöjjenek vissza 10-20-30 év múlva :D
2/7 anonim válasza:
Nem minden ember van ennyire rábuzulva erre a szextémára. Én sem szeretem annyira a dugást, hogy az döntsön a kapcsolatomról, ahhoz meg főleg nem akkora nagy szám, hogy félremenjek érte. Sok ember a szemembem bődületesen túlértékeli ezt a kis szart.
3/7 anonim válasza:
2001 óta hiszek benne. Számold ki, az 19 év.
A jó szexet nem lehet megunni. Olyat kell választani, akivel jó.
4/7 anonim válasza:
Hát sajnos sok rossz példa van körülöttem! Én még sose csaltam meg senkit, nem tudnék utána tükörbe és a párom szemébe se nézni!
De nem tudom, mert mondom sok az ellenpélda!
De ahogy az előttem lévő írta! Ha jó a szex akkor miért keresnék mást? Max felkell dobni valamivel!
Én hiszem és remélem, hogy találok majd olyat aki szeretni fog velem mindent és nem lesz gyomra félrelépni!
5/7 anonim válasza:
Mi 10 éve vagyunk együtt, és nem unom a szexet a férjemmel, és nem szándékozom megcsalni. Tehát én hiszek benne.
(3-as, véletlenül lepontoztalak, pedig zöldet akartam nyomni, elnézést.)
6/7 anonim válasza:
#3 és #5: Azért megkérdezném a férjeket is :D
7/7 anonim válasza:
6-os, a kérdés az volt, hogy MI hiszünk-e abban. Mivel magamról tudom, hogy mindig hűséges voltam, miért kételkednék a saját hűségemben? Nem az volt a kérdés, hogy biztosak vagytok-e abban, hogy a párotok hűséges. Gondolom nincs párkapcsolatod, vagy téged folyton megcsalnak, ezért vagy kárörvendő és rosszindulatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!