Ugye csak a szemem káprázik?
Vagy tényleg halvány pozi?
Figyelt kérdés
Ez még lehet szellemcsík? Mik a tapasztalataitok?
Egy hónapja kaptam meg a Pfizer védőoltást, amiatt is aggódom :(
Nagyon nem volt tervezve most baba, a párkapcsolatom sincs még azon a szinten, eléggé bepánikoltam most! 2 napja késik, ha 28 napra számolom a ciklusom
Ez egyértelműen pozitív, keresni se kell. Szeretnél gyereket vagy nem? 30 évesen már nem vetetném el, kivéve, ha nem akarsz egyáltalán.
2021. ápr. 3. 11:53
22/37 anonim válasza:
Semmi halvány nincs ezen. Pozi.
2021. ápr. 3. 12:08
23/37 anonim válasza:
Nekem pont hogy a negatív tesztem lett 5 perc elteltével ilyen erősségű!!! Akkor is azt állítom hogy 5percnel előbb ha kijon a csík akkor pozi, ha nem nagy eséllyel negatív
2021. ápr. 3. 12:18
24/37 anonim válasza:
Még jó, hogy le van írva a tájékoztatóba mikor és hogyan kell leolvasni a tesztet és meddig érvényes. Én is voltam terhes, sőt kémiaim is volt. Szinte minden tesztet 3 perc utántól lehet leolvasni 10-15 percig. Azonban 30 perc után írják érvénytelennek. Ergó 30 percig lehet nézegetni, de 15 percig mindneképp . Nem kell mindig egyből leugrani a csíknak... nekem egyforma se lett soha, mégis van gyerekem.
2021. ápr. 3. 12:31
25/37 anonim válasza:
Enkem múlt honapban pont ezért ugattak le itt páran, hogy mit nezegetem a tesztet 5 perc elteltevel mert hamis az eredmeny amit latok már akkor... ti írtátok ezt... most akkor mi van??????
2021. ápr. 3. 14:25
26/37 anonim válasza:
25 gondolom a teszteket mellékelt leírás a mérvadó. Van ami 5 perc után érvénytelen, van ami 15 perc után.
Nem atomfizika ez.
2021. ápr. 3. 14:49
27/37 anonim válasza:
Ez egy szép pozitív teszt. Én is hasonlóan jártam. Január közepéig hormon spirálom volt, majd amikor levetettem óvszert használtunk. Most 12 hetes vagyok. Tesztet csak 3 hete csináltam, mert kizártnak tartottam a terhességet. Én sokkot kaptam, mert már nem terveztünk gyereket. 37 vagyok, van 2 gyermekünk. De persze én boldog házasságban élek, szóval nyilván fel sem merült az abortusz. DE tökéletesen megértelek. Kívánom, hogy minden jól alakuljon!
2021. ápr. 3. 16:54
28/37 anonim válasza:
Kicsitsem káprázik,ez pozitív :)
2021. ápr. 3. 17:07
29/37 anonim válasza:
Nekem ettől sokkal halványabb volt most 5 hetes vagyok :) nyugi semmi baj nem lesz :)
2021. ápr. 3. 17:09
30/37 A kérdező kommentje:
Csináltam egy másfajta tesztet is, ugyan ilyen halvány pozi lett. Ha a holnap reggeli erősöddik, akkor kezdem elhinni, h valóságos a helyzet (bár belül tudom, h így is az).
Beszéltem telefonon a párommal, h mi a helyzet, nagyon higgadtan fogadta, de határozottan kijelentette, h ő még nem akar gyereket, majd ha tervezzük. Persze abban maradtunk mindketten, h hagyunk magunknak időt és köv héten átbeszélünk minden lehetőséget, ami létezik, utána pedig mérlegelünk. A fejemben, már számtalan forgatóköny lepörgött. Legalább, már a sírást abba tudtam hagyni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!