Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye csak a szemem káprázik? ...

Ugye csak a szemem káprázik? Vagy tényleg halvány pozi?

Figyelt kérdés

Ez még lehet szellemcsík? Mik a tapasztalataitok?

Egy hónapja kaptam meg a Pfizer védőoltást, amiatt is aggódom :(

Nagyon nem volt tervezve most baba, a párkapcsolatom sincs még azon a szinten, eléggé bepánikoltam most! 2 napja késik, ha 28 napra számolom a ciklusom

[link]

2021. ápr. 3. 08:18
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Uh sajnálom! Mi lesz?
2021. ápr. 3. 08:34
 12/37 anonim ***** válasza:
79%
Nyugi, semmi baja nem lesz az oltástól.
2021. ápr. 3. 08:36
 13/37 anonim ***** válasza:
86%

Sajnálom kérdező .. egy fog.gátással kapcsolatos fórumon többen is jártak pórul a méhszájsapkával. Sajnos az óvszeren és a homonális fogamzásgátláson kívül mindegyik oroszrulett a tapasztalatok alapján . Tudom ez nem nagy vigasz most neked ..

Mi a terved?

2021. ápr. 3. 08:38
 14/37 anonim ***** válasza:
80%
Sajnálom, hogy így alakult, ahogy a 13-as írja, az óvszeren és a fogamzásgátlón kívül minden lutri :( És még azok sem 100%-ig megbízhatóak. Nyilván nem ránk tartozik, milyen a kapcsolatotok, vagy, hogy van e esély megtartani a babát. Azt kívánom, hogy jól tudjatok dönteni és minden jól alakuljon, legyen az akármilyen végkifejlet. Vár rátok némi beszélgetés.
2021. ápr. 3. 08:41
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Bar en is ilyen pozitivat lathatnek mar..

Sajnalom kerdezo, de biztosan nem lesz semmi baj!

2021. ápr. 3. 08:46
 16/37 A kérdező kommentje:

Nem tudom még, h mi lesz, átbeszéljük alaposan a párommal. 30 évesen nem szeretnék abortuszra se menni. Ezt most nagyon meg kell emésztenem és megpróbálok lenyugodni. Ég az arcom is a sokk után, nagyon nem voltam erre felkészülve...

Nagyon jól estek a kedves szavak, köszönöm!

2021. ápr. 3. 08:47
 17/37 anonim ***** válasza:
5%
Ha időn túl jött csak ki a csík akkor az érvénytelen! Nekem is itt mindenki gratulalgatott, ugyanilyen halvany pozitívat teszteltem és nem lett belőle semmi. Valami elkezdodott de nem lett terhesseg belőle. Akkor pozitív a teszt, amikor egyértelműen latszik ugyanolyan vastagsaggal mint a másik csík.
2021. ápr. 3. 09:54
 18/37 anonim ***** válasza:
89%
Kedves 17-es, azért ez egy x-epil tesztnél erős pozinak számít. Az esetek 99,9%-ban ez terhesség. Neked nem volt szerencséd, de ne állíts ilyet neki. Baj meg mindig lehet, akkor is, ha már uh-n is látják a kicsit. Ennyi erővel mindenki végigrettegheti a terhességet. És igen az időn túli az nem számít, de sehol nem írta, hogy időn túl jött ki, vagy órákkal később nézte meg. Csupán, hogy az elején még nem látott csíkot, de kb nem várt után két nappal pont az a normális, ha 2-3 perc után kezd látszódni a csík, ami nem időn túli. Ez a teszt kétséget kizáróan pozitív és terhességet jelent, az meg, hogy mi lesz ezek után már nem az emberen múlik.
2021. ápr. 3. 10:18
 19/37 anonim ***** válasza:
88%

17 ez nem igaz.

2 csík pozitív, nem minden teszt tud kontrollcsíkhoz hasonló erős második csíkot produkálni.

A 2 csík az pozitív, ennyi.

Egy negatív teszt időn túl sem lesz ilyen erős.

KÉRDEZŐ én vennék egy digitális tesztet, leírás alapján megnézném az mit mutat. Sajnos ez szinte biztos, hogy pozitív.

2021. ápr. 3. 10:19
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Egyet ertek az utolsoval.

En is csinalnek meg legalabb egy tesztet :) bar biztosan varandos vagy, azert nem art csinalni meg egyet.

2021. ápr. 3. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!