Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye csak a szemem káprázik? ...

Ugye csak a szemem káprázik? Vagy tényleg halvány pozi?

Figyelt kérdés

Ez még lehet szellemcsík? Mik a tapasztalataitok?

Egy hónapja kaptam meg a Pfizer védőoltást, amiatt is aggódom :(

Nagyon nem volt tervezve most baba, a párkapcsolatom sincs még azon a szinten, eléggé bepánikoltam most! 2 napja késik, ha 28 napra számolom a ciklusom

[link]

2021. ápr. 3. 08:18
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez totál pozitív
2021. ápr. 3. 08:20
 2/37 anonim ***** válasza:
82%

pozitív

védekezni kéne ha nem akarsz gyereket ,ezt senki nem mondta?

2021. ápr. 3. 08:20
 3/37 anonim ***** válasza:
84%
Bárcsak nekem is lenne ilyen szép pozi tesztem,!
2021. ápr. 3. 08:21
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív.
2021. ápr. 3. 08:22
 5/37 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudom, h hol hibáztunk/hibáztam el, nagyon el vagyok most keseredve
2021. ápr. 3. 08:23
 6/37 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem sokan összetennék a két kezüket, ha ilyen lenne a tesztjük. Ez egy nagyon szép egyértelmű pozi, a halványtól már messze van. Bizony terhes vagy, sajnálom. Védekezni kellett volna rendesen, mert ezek szerint vagy bentjárt gumi nélkül, vagy kiszakadt a gumi, vagy gyógyszer szedését rontottad el, vagy... kitudja, miért lepődtél meg. Sajnálom és a legjobbakat kívánom.
2021. ápr. 3. 08:23
 7/37 anonim ***** válasza:
88%
Ez komoly kérdés? Azt hittem nagyítóval kell majd nézni a képet, ha valaki így kérdezi. Te is jól látod szerintem,hogy pozitív.
2021. ápr. 3. 08:24
 8/37 anonim ***** válasza:
83%
Én szivesen cserélnék veled, de sajnos nem lehet! 😕
2021. ápr. 3. 08:26
 9/37 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Ezt írtam ki tegnap, ez pedig a mai eredménye, nem akarok magyarázkodni :(

Még nem fogtam fel...

Esküszöm, h először nem is láttam a csíkot, a megkönnyebbülés után jött a sokk, aztán kétségbeesésemben írtam ki a kérdést

2021. ápr. 3. 08:27
 10/37 A kérdező kommentje:
Nyilván az én hibám, az én feladattom volt a védekezés, azt hittem, h mindent jól csinálok. Hülyeség volt megvenni védekezésre ezt a méregdrága cuccot, senkinek sem ajánlom, 3 hónap használat után itt az eredménye...
2021. ápr. 3. 08:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!