Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab. után újra próbálkoz...

Missed ab. után újra próbálkozunk, egy kis biztatást szeretnék. Remény?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeptemberben volt egy missed ab.-om üres petezsák miatt (az elejétől fogva üres volt). :-( Most ebben a hónapban próbálkozunk újra. Remélem most minden rendben lesz! Más is járt már úgy mint én és a következő terhessége rendben lezajlott? Úgy szeretném ha sikerülne és az első uh-n lenne a petezsákban valaki és lenne szívhang is...
2008. dec. 5. 06:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!A következő terhességnél minden rendben lesz! Nekem márciusban volt missed ab-m,most 26 hetes kismami vagyok:)),minden oké.Ne idegeskedj!Tudom könnyű mondani.Az első 12 hetet végigparáztam én is,de minden redben volt,remélem ígyis marad!Sok sikert!!!!
2008. dec. 5. 06:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz,nekem még nem volt ilyen az életemben de ahogy elolvastam a leveledet,nem tudtam szó nélkül hagyni.

Valószínűleg minden rendben lesz.

Próbálj meg hinni benne...és akkor sikerül.:-)

Én szorítok.

Üdv.:Kriszti

2008. dec. 5. 09:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi lányok a válaszokat, próbálok pozitívan hozzá állni, remélem minél hamarabb sikerül és minden oké lesz!
2008. dec. 5. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!