Astrazeneca vakcina után két hónappal teljesen biztonságos a teherbeesés?
22
Te biosz erettseginel puskaztal?Mellékhatásokrol nem hallottál még?
Bocs de te csak emelkedni tudnál a szintekhez,de arra nem vagy képes.
Pedig teljesen nyugodt vagyok.En nekem csak alapból ilyen a stílusom a virusrettegokkel szemben
De hallottam. Arra gondolsz, hogy "nemtudomén mennyi" millióból 3 ember vérrögöt kapott?
Magyarázd már meg, hogy milyen mellékhatásra gondolsz?
Állj elő valami értelmessel, az még nem sikerült, látom. Csak a másik szapulása, a mocskolás az megy. Vajon gondolkozni is tudsz? Van agyad is? Kíváncsi vagyok?
Még megkérdezném tőled 23-as, hogy volt-e hozzátartozód, vagy ismerősi körödben valaki, aki kórházba került, vagy el is hunyt covid szövődmény miatt?
Tudod, a covid osztályon már nincs vírustagadó...
A magadfajta csak akkor látná be, hogy mit okoz mindez. És az ilyenek miatt terjed. Akik kiröhögik a maszkot, akik nem mennek tesztelésre, mert félnek, csipet tesznek a nem létező agyukba, akik embereket beszélnek le a védőoltásról, akiknek ez életükbe is kerülhet.
Szégyellem magam helyetted!
A főként 0%-osnak írnám, hogy az megvan, hogy a covid a méhlepényen nem hatol át, és a vizsgálatok nem mutatják ki a vírust a magzatvízben? Forrás: babagenetika, Kemenesi Gábor videója.
Így elég nehéz elhinni, hogy elviszik a csecsemőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!