Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napja késik, a mai teszt is...

5 napja késik, a mai teszt is negatív, viszont nem barnázok, mint eddig mindig. A ciklusom 28/29 napos mindig. Volt még valaki hasonló helyzetben? -A többi lent.-

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk, egy fél éve figyelem a testem tudatosabban.

Ebben a hónapban influenzas is voltam a félidőben, utána voltunk többször együtt a férjemmel, az az érdekes, hogy a tojcsis nyák is később volt tapasztalható, mint eddig.

Általában a menstruációt 1/2 nappal barnázás előzte meg, azt sem tapasztaltam a mostani ciklusomban.

Orvos javaslatára profecund tablettat szedek, ami egy komplex vitaminbomba es egy kis segítség a barnázásra is.

Arra gondoltam, hogy egy hét késés után, ha negatív a teszt, kérek időpontot a nőgyógyászomtól.

Csak arra lennék közben kíváncsi, hogy nem e járt valaki közületek már hasonló cipőben, és hogy végül mi lett a fejlemény?

Előre is köszi, ha időt szánsz a kérdésemre. 💪🏻

2021. márc. 28. 09:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mihez képest késik? Ha később volt az ovud a megszokottnál akkor annyival később jön a mensi is. Írtad, hogy később tapasztaltál ovura jellemző nyákot. Tehát ezek alapján késik?

Amúgy a nyak nem jelent biztos ovulácuót szóval az influenza miatt lehet nem is volt ovud, akkor pedig kitudja mikor jön meg. Ha a teszt késés mellett negatív akkor 99.9%hogy nincs baba.

2021. márc. 28. 11:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Ha a megszokott ciklust veszem alapul, akkor késik 5 napja, ha feltételezett nyák alapján, akkor 2 napja. Egyedül a barnázás hiánya csillogtatja a reményt. 😅 Holnap reggel még tesztelek, ha nem jön meg.
2021. márc. 28. 14:47
 3/12 anonim válasza:
Na mi lett az eredmény kedves Kérdező?:o
2021. márc. 29. 12:56
 4/12 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg :) a barnázás sincs sehol. Holnap reggel tesztelek, írok mindenképp.
2021. márc. 29. 13:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Várjuk! Drukkolok!
2021. márc. 29. 19:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Jó reggelt! Sajnos a mai is negatív. Csütörtökön megyek dokihoz.
2021. márc. 30. 06:45
 7/12 anonim ***** válasza:

Sajnálom. A doki majd megnéz, ha nincs odabenn semmi kóros, akkor majd egyszercsak megjön. Van amelyik doki felír norculutot, hogy meghozza, de ha nincs túl vastag méhnyálkahártya akkor totál feles hormonokkal szórakozni. Csak borítja a ciklusod.

Nekem most 3 ciklus maradt ki, ahogy eljutottam dokihoz rá két napra megjött.

Kitartás a baba is jönni fog, talán a kövi ciklus sikeres lesz :)

2021. márc. 30. 07:20
 8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, jól esik a biztatás. Nem csüggedek :) csak furcsáltam ezt a nagy késést, sose volt eddig. Nálad mi miatt késett a menszi? Ti is babócára vártok?
2021. márc. 30. 07:30
 9/12 A kérdező kommentje:
Ma elkezdtem barnázni, u.h. holnapra biztosának beteg leszek. Minden jót válaszolók!
2021. márc. 30. 15:35
 10/12 A kérdező kommentje:
*biztosan
2021. márc. 30. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!