Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napja késik, a mai teszt is...

5 napja késik, a mai teszt is negatív, viszont nem barnázok, mint eddig mindig. A ciklusom 28/29 napos mindig. Volt még valaki hasonló helyzetben? -A többi lent.-

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk, egy fél éve figyelem a testem tudatosabban.

Ebben a hónapban influenzas is voltam a félidőben, utána voltunk többször együtt a férjemmel, az az érdekes, hogy a tojcsis nyák is később volt tapasztalható, mint eddig.

Általában a menstruációt 1/2 nappal barnázás előzte meg, azt sem tapasztaltam a mostani ciklusomban.

Orvos javaslatára profecund tablettat szedek, ami egy komplex vitaminbomba es egy kis segítség a barnázásra is.

Arra gondoltam, hogy egy hét késés után, ha negatív a teszt, kérek időpontot a nőgyógyászomtól.

Csak arra lennék közben kíváncsi, hogy nem e járt valaki közületek már hasonló cipőben, és hogy végül mi lett a fejlemény?

Előre is köszi, ha időt szánsz a kérdésemre. 💪🏻

2021. márc. 28. 09:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nálam a hormonok lehettek a ludasak, meg múlt év elején híztam 10kg-t lehet most ütött be. Igen szeretnénk még egy babát, bár az első miatt keveset vagyunk együtt.

Pajzsmirigy gondom van illetve IR volt szülés előtt...lehet visszajött. Májusban megyek endokrinológushoz.

UH-n a doki mindent rendben talált, ezért tudjuk, hogy hormongond okozhatta. Minden esetre két nappal később megjött xD lehet kellett q tudat, hogy se baba se probléma odabent.

2021. márc. 30. 17:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Jaj neked meg sok sikert a babához. Ne csüggedj :)
2021. márc. 30. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!