Astrazeneca vakcina után két hónappal teljesen biztonságos a teherbeesés?
17-es a hozzád hasonlók miatt féltem kiírni ezt a kérdést...
Az astrazeneca nem tartalmaz covid vírust, csak a tüskefehérje DNS-ét, amit belepakoltak egy emberre teljesen ártalmatlan adenovírusba. Nem vagyok egészségügyis, sem biológus, csak érettségiztem biológiából nagyon sok éve, mégis meg tudok érteni ennyit! Sötétség nálad van, az a helyzet.
#17 látom betalált a kommentem. Egyfelől nem állították le a gyártást, másfelől itt élek, nem a magyar közmédiából tájékozódom, minden ismerősöm és családtagom AZ-t kapott,mint írtam, köszönik remekül vannak.
A kívánságodat és a jelentést is köszönöm, nem fog álmatlan éjszakát jelenteni, a lányom még az első lockdown alatt született, kistesót egyenlőre nem tervezünk a jelenlegi helyzetben 👍🏻👍🏻
18
Ki írta hogy az astra tartalmaz "Covid" vírust?Mit szivsz hogy ilyeneket találsz ki?Az hogy erettsegiztel bioszbol nem jelent semmit mert látszik hogy tudatlan vagy
20
Mit talált be a kommented?Tajekozodj jobban mert felfüggesztették annak idején a gyártását.Az alap dolgokkal se vagy tisztában.Egy ilyen agymosott birka csak a kozmediabol tájékozódhat.Most meg jól vannak az ismerőseid,de kíváncsi leszek mi lesz velük pár hónap vagy pár év múlva.Feleslegesen oltottatok be magatokat egy humbuk szar miatt.Ezert csak gratulálni tudok de értetek nem kár
Most kezdték el kulon választani az újszülötteket az anyjuktol nem az első lockdown alatt úgyhogy a következő szülésnél majd te is megtapasztalhatod ezt.Kar hogy az ilyen értelmetlen emberek szaporodnak
A vakcina semmi olyan dolgot nem tartalmaz, ami nem ürülne ki max. egy-két hónap alatt a szervezetből.
Nem süllyedek a szintedre, hogy a stílusodban válaszoljak.
Ahogy beszélsz másokról, úgy dől belőled a frusztráció és feszültség, hogy szerintem inkább kezeltetned kéne magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!