Láttok valamit a teszten vagy engedjem el ezt a hónapot?
Nagyon korán teszteltem, kb 10-11. dpo.. de azért mert utoljára március 18-án tudtam együtt lenni a párommal, szóval gondoltam már mutatná, ha lenne valami. Az ovum valamikor akkor volt kb, március 20-21..
Olyan kapcsolatba, ahol 2 hetente van szex, jó ötlet a baba?
Egyébként ha elmarad a menstruáció, akkor kell tesztelni. Vagy ennyi felesleges időd és penzed van amit kidobálsz az ablakon? :D
Látom ott azt a halvány valamit, de sajnos én ezen ezt mindig látom.
10-11dpo n nálam egyértelműen ott volt a 2.csík halványan.
Sajnos utána mégis megjött.
Én is látom, amit a #5, de ez még bármi lehet igazából.
Szerintem is várd meg, amíg esetleg késik, és akkor ismételj. Ha meg nem késik, akkor meg egyértelmű, ugye.
Kedves kérdező, elég nagy butaság kijelenteni, hogy engedd el ezt a hónapot, miközben még a mensid nem is késik. 13 nappal vagy aktus után, tehát kb semmit nem kellene mutatnia a tesztnek. 19 nappal aktus után lehetsz biztos a tesztben. Normális esetben a 25-ös teszt pozi lesz nem várt napján. Korábban nem kell annak lennie. 10-es teszt is inkább 11. dpo után szokott mutatni bármit is.(akkor is, ha vannak olyanok akiknek hamarabb is mutatja)
4-esnek üzenem, hogy nem mindenki tud együtt lenni a párjával non stop. Van olyan ember is a Földön, aki két hétre is elutazik a munkája miatt. Sőt, létezik a váltott műszak is egy pár életében, amikor úgy jön ki 1-2 hét, hogy nem is találkoznak, max egy puszira. Meg azt gondolni, hogy mindenkinek igénye van a napi szexre is ostobaság. Nem mindenkinek egyforma a libidója. Ha neked nagy az étvágyad és a párodé is, akkor hajrá hulla fáradtan is mindig szexeljetek. Ettől ez még nem egy általános és elvárható dolog.
Én is látok ott valamit, szerintem tesztelj még egyet két nap múlva, akkor már erősebb lesz, ha van baba.
Nekem nem várt előtt 4 nappal már volt egy alig látható második csík. Férjemnek is mutattam, de ő nem látta rajta...azóta már megszületett a babánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!