Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Többi lent!

Lehetek terhes? Többi lent!

Figyelt kérdés

Egy hete voltam együtt a párommal ovulációm napján, 5x is, nem tervezünk babát (és védekezni sem szoktunk, csak megszakítással, tehát nem élvezett belém), de nem lenne probléma, ha jönne. Nem belém ment el, hanem előtte kivette. Azonban 10 nappal (ma) a menstruációm előtt enyhe pirosas, majd átment rózsaszínesbe, vérzést tapasztaltam, utána elmentem fürdeni, és általában ha mensizek akkor fürdés után méginkább megindul a vérzésem most azonban abba maradt. Ez lehet beágyazódás így 7 nappal az együttlét után? Holnap reggelig kíváncsi vagyok jön-e még bizonyos mennyiségű vér, utána valószínűleg felkeresek egy orvost. A melleim pár napja már leszakadnak úgy fájnak (égő, szúró érzés, a mérete viszont nem nagyon változott) és az elmúlt két napban az alhasam is vagy a bal vagy a jobb oldalt feszült.

Szerintetek kell terhességre gondolnom? Vagy csak előbb jön a menstruáció? (Az együttlét előtti estén nagyon világos rózsaszín vérzés is volt, ezt még szeretném megemlíteni, az elmúlt időben tapasztaltam, hogy ovulációkor is van egy-két csepp vér, úgyhogy azon már nem lepődöm meg, viszont a mostani tüneteim aggasztanak kicsit.)

Kérlek véleményt és segítséget írjatok, ne támadjatok, mert kicsit ígyis bevagyok parázva, hogy mi lehet...

Várom a segítő szándékű kommenteket, előre is köszönöm mindenkitől!:))

2021. márc. 26. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha nem gond a baba, miért paràzol?

~34 napos a ciklusod?

Egyébként igen, lehetsz terhes, mivel nem megfelelő védekezéssel szexeltél.

2021. márc. 26. 21:55
 2/7 A kérdező kommentje:

Parázok, de szerintem ha valakivel ilyen van, egy természetes félsz van benne... minden rossz nélkül.

A ciklusom változó, 26-30 nap között szokott mozogni.

2021. márc. 26. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehetsz terhes.
2021. márc. 26. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igen,lehetsz terhes.
2021. márc. 26. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:

igen lehetsz terhes.

ha ez a beágyazódás volt, pár napon belül egy 10es teszt kimutatja ha baba van.

2021. márc. 27. 05:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"nem tervezünk babát (és védekezni sem szoktunk, csak megszakítással, tehát nem élvezett belém), de nem lenne probléma, ha jönne"

Szerintem előbb azt döntsétek el, akartok e gyereket, vagy sem. Ez a "nem tervezünk, de nem probléma", elég kétesélyes. Férfival csak akkor szabad gyereket vállalni, ha 100%-ig biztosan akarja, de még így is visszatáncolnak néhányan. Ráadásul most te is parázol, ami szintén azt mutatja, hogy te sem készülnél fel egy babára.

Minden bántás nélkül, gondold végig, hogy mi a jobb, egy esetleges abortusz, vagy az, hogy egyedül maradsz egy csöppséggel, vagy a normális védekezés. Vagy happyend, és a pároddal lesz egy csodás gyereketek.

Azért majd írd meg, hogy mi lett végül. Addig is a legjobbakat!

2021. márc. 27. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes de nem a tünetek hanem pusztán a tény miatt hogy nem védekeztek, a mellfeszülés és hasonlók még nem attól vannak az első jel/tünet az elmaradt mensi
2021. márc. 27. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!