Ciklus 2.napján készült hormonok. TSH:4,130. T3:4,56. T4:14,4 FSH:6,2. LH:4,6. Ösztradiol:18,6. Progeszteron:1,1. Prolaktin:503. Szerintetek milyen?
TSH picit magas, ha babát szeretnétek, akkor 1-2 között jó ha van. Prolaktin magas, ennek azért alacsonyabban kellene lenni. Az FS: LH arányra 1:1-et szoktam mondani, de pl nekem az endokrinológusom azt mondta egy picit nagyobb 7-es FSH-ra és hasonló LH-ra, hogy jól indul a ciklus.
Ezeket szerintem lehet gyógyszerekkel csökkenteni, úgyhogy amíg van rá megoldás, ne ess kétségbe.
Elképzelhető. A prolaktinra Bromot szoktak adni, az elég hamar leviszi, ezt nem szedtem, de olvastam, hogy ezt kapják A TSH-ra én L-Thyroxint szedtem, 25öset, arra azt mondta a doki, hogy kb. fél év mire beáll, de ha közbe jön a baba, akkor bármikor lehet emelni a dózison, természetesen folyamatosan kontrollálva.
Cukor-és inzulinterhelésed volt? Sokszor IR is van a háttérben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!