Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért lehet? Kezdjek pánikolni?

Miért lehet? Kezdjek pánikolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 napja erős hüvelyi folyásom van. Szagtalan, tojásfehérjés színű. Múlt hónapban volt ilyen , de akkor alig jött valami. Voltam orvosnál mert terhes tüneteket produkáltam és teszteltem, negatív lett a teszt és a vizsgálat is.

Hormonzavar miatt fenn állhat a folyás? Nagyon zavar mit tudnék ellne tenni?

Elméletileg ovum múlt héten csütörtökön volt. 28-30 napos a ciklusom

2021. márc. 22. 10:59
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Pánikolni semmiképpen sem, az nem segít. Orvos mit mondott? Elküldött vérvételre?
2021. márc. 22. 11:26
 2/39 anonim ***** válasza:
Illetve volt UH, vagy vett kenetet?
2021. márc. 22. 11:26
 3/39 A kérdező kommentje:
hüvelyi uh volt, nem láttak semmit, vérvételre nem küldött. Mást nem csinált az orvos.
2021. márc. 22. 11:31
 4/39 A kérdező kommentje:
Olvastam hogy terhesség tünete is lehet nagyon félek, másrészt anyám azt mondja normális és nem enged el orvoshoz / nem mehetek.
2021. márc. 22. 11:38
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez normális. Amúgy nem lehet hogy peteérésed van?
2021. márc. 22. 12:26
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Vagy lehet fertőzés is.
2021. márc. 22. 12:28
 7/39 A kérdező kommentje:
Fertőzést nem hiszem hogy kaptam, nemi életnél óvszerrel védekezem. Rendesen tisztálkodom. Nem igatán járok sehová így semmilyen mosdóból nem szedtem össze
2021. márc. 22. 12:31
 8/39 A kérdező kommentje:
5ös. Ez a második hónap hogy jön belőlem ez a cucc, eddig is ha pete érésem volt ,nem jött semmi
2021. márc. 22. 12:33
 9/39 anonim ***** válasza:
Én a fertőzést azért gondolom, mert nekem is ez van. Mióta terhes vagyok (hormonváltozás), megnövekedett a váladék termelésem. Nem büdös, nem viszket, nincs fura színe, és az én folyamat kapom rá a hüvelytablettát. Pedig én is rendszeresen tisztálkodom, nem járok sehová, a partnerem ugyanaz. (mondjuk a sorozatos kezelés miatt szex sem igazán van)
2021. márc. 22. 13:05
 10/39 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom kezdhetek félni a terhességtől, az uh-n semmi, tesztek negatívak, vérvétel nem volt tünetek még vannak. Akkor ezt is hozzá adhatom terhes tünetnek. Anyám mweg felakaszt. Köszönöm
2021. márc. 22. 13:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!