Lehet, hogy első próbálkozásra teherbe estem?
Hát ha megjönne, akkor én is úgy számoltam, hogy március 31-április 1 a dátum. Akkor kb egyszerre nem várjuk. 😊
Én is szorítok Neked. 😊
Terhességi tüneted persze még nem lehet, de a beágyazódást megérezhetted. Első terhességemkor én is éreztem. Valami most is van.
A cicim most nem fáj, előzőleg az is fájt, sokkal hamarabb, mint menzesz előtt szokott. És a fejem is fájt akkor többet, plusz viszonylag hamar kezdtem pisilni járni. 😄 Aztán a nemvárt előtt 2 nappal délután pozitívat teszteltem. 😊😇
Te mikor tesztelsz először? Megvárod, hogy kimaradjon?
Ha kibírom, megvárom a menstruáció napját... de nem biztos, hogy ki fogom bírni, mert ma vettem teszteket, köztük azt az Early Predictort, amit a nőgyógyász is ajánlott, úgyhogy majd meglátjuk :D
Továbbra is szurkál az alhasam, és mintha a melleim is teltebbek lennének 🤷🏻♀️
Te mit éreztél beágyazódáskor? Honnan tudtad, hogy “Na, ez az!”?
Én se fogom bírni sokáig. Lehet ellövök pár tesztet, legutóbb is így tettem. 😃
A mellfájdalom más volt és soha nem kezdődött olyan korán. Az alhasam meg olyan volt, mintha izomfájdalom lett volna benne. Az volt az első próbálkozós hónapunk, ezért próbáltam minél jobban odafigyelni a testemre és a jelekre. Lehetett volna mindez pms tünet, de valahogy éreztem, hogy nem az, túl korán volt hozzá. És tényleg nem az volt. 😊
A mostani azért kérdésesebb. Meglepődnék, ha megint elsőre sikerült volna. Lehet a hétvégén tesztelek egyet, aztán meg kétnaponta.
Kösziii :)
Utolsó, nagyon gratulálok! Milyen jó hír :)
Köszönöm, nektek is sok sikert! :)
Én pénteken tesztelek. Te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!