Ha norcolut szedése után megjött,akkor biztosan nem vagyok terhes igaz?
Megmondom őszintén,hogy kicsit bűntudatom van,hogy elkezdtem szedni(orvos írta ki természetesen).
40.ciklusnapon sem jött meg a menstruációm,de a 38.napon teszteltem,a tesztem negatív lett. Ez alapján nem voltam terhes mikor elkezdtem szedni,de megfordult a fejemben,hogy késői peteérés is lehetett volna ennyi erővel,viszont akkor meg ha sikerült volna,elvitte volna a babát. Vagy el is vitte,vagy lehet hogy ott sem volt.
Norcolutot, duphastont, Utrogestant úgy szedünk, hogy : ha nem jött meg a menzesz már egy ideje akkor ciklusnaptól függetlenül
Utrogestant peteeres után ha a progeszteron pótlás a cel. Szeded 10 napig pé utan. 11. Nap tesztelsz ha negatív akkor a 11. Napon már nem szeded be. Vársz 1 hetet. Ha 1 hét múlva sem jött meg tesztelsz meg 1et ha az is negatív várod a menstruációd.
Én sem értem minek gyógyszer ilyen hamar. Ha meg terhesség benne lenne a pakliban uh nélkül be se szedném. Nekem most 3 mensim is elmaradt, elmentem dokihoz. Nem is írt fel gyógyszert. Két napra rá meg jött. Nyilván pszichésen bennem volt, hogy mi van ha mégis baba van, uh-n láttam, hogy nincs és kész. Szerencsére odabent minden rendben volt. Nem is tudom minek írnak fel norculutot sok embernek.
Nekem mondjuk a hormonokkal lehet gondom, megyek tovább dokihoz.
Még annyit fűznék hozzá, hogy nekem mikor 38-40 napra jön meg akkor elmarad az ovum. LH tesztet szoktam csinálni és ilyenkor soha nem pozi
Nálad mivel doki nem látott nem lehet tudni miért nem jött meg a mensi, minden esetre a gyógyszeres meghozáshoz nem folyamodtam volna. Évente egyszer meg természetes, ha kimarad egy teljes ciklus.
A babához sok sikert kívánok, és ne töpreng rajta, mi lett volna ha. Ha negatív volt a teszted, nem voltál terhes. A végtelenségig meg nem szabad reménykedni :)
Igen utolsó igazad van,de a doki meggyőzött,hogy szedjem,mivel tavaly októberben is csinált ilyet,akkor 38 napot késett.
Igen,norcoluttal hozta meg a menzeszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!