Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Egy hete voltunk együtt a barátommal,de csak petting volt. Még szűz vagyok,csak aggódok mert a barátom elment ,de letörült a kezéről mindent s utánna kb egy negyed órára megujjazott. Rá 2 napra barnás folyásom volt,ami szokott lenni ritkán peteérésemkor,de most vér is volt,amit eddig még nem tapasztaltam. Tesztet csináltam ijedtségemben de attól tartok korai volt. Más tünetem nagyon nincs, néha néha faj a hasam ott lennt s ennyi.2021. márc. 20. 10:38
1/22 anonim válasza:
Aztakrva:o Ez most vagy troll kérdés vagy hamarabb kezdtél szexelni mint menstruálni
3/22 A kérdező kommentje:
Jajj és még normális válaszokat kérek,nem troll kérdés. Szerintem is hülyén hangzik ez így,csak eléggé megijedtem.
2021. márc. 20. 10:51
4/22 anonim válasza:
Ne haragudj de tudod van olyan hogy érettség. Minek szexelsz ha agyilag egy 10 éves hülyegyerek vagy?
5/22 anonim válasza:
Ezt úgy hívják menstruáció 🤷🏻♀️
Legalább is remélem. Neked nem kéne szaporodnod egy hamar. Végezd el az általánost előbb mielőtt f-sz megy beléd. Köszi a világ nevében is.
6/22 A kérdező kommentje:
4-es Nem ismersz,szóval kérlek ne ítélj el. Lehet ezzel kicsit hülyéül fejeztem ki magam,sőt biztos. Csak olvastam olyant hogy vannak olyanok akik emiatt lettek terhesek.
2021. márc. 20. 10:57
7/22 anonim válasza:
Oh anyám plíz. 10 évesen szexelni. Nincs jobb dolgotok?
8/22 A kérdező kommentje:
Nem lehet menstruáció,mivel hónap végén kéne megjöjjön,és az általánost igen is elvégzetem, tudom jól mi fán terem. S nekem be van állva rendszeresen már 4 éve. 1-2 nap késéssel. 18/L
2021. márc. 20. 10:59
9/22 anonim válasza:
18?? Jól hazudsz. Vagy ha nem hazudsz még szomorúbb hogy ennyi eszed van :/
10/22 A kérdező kommentje:
Jó,normális válaszokat kérek,és nem leoltani. Ti dolgodok,hogy elhiszitek e vagy nem,hogy 18 vagyok.
2021. márc. 20. 11:05
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!