Lehetek terhes?
Tudom nem akarsz oltogatást de ha már 18 vagy annyit azért illene tudni hogy nem egy-két nap alatt lesz pozitív a teszt, minimum 14 napot várni kell mielőtt tesztelsz az első "tünet" pedig az elmaradt, ismétlem elmaradt nem pedig pár napot késő de rendes menzesz, esetleg ha csak barnázol menzesz helyett akkor lehet még egy kis esély, szóval ja nagyon korai volt még az a teszt, én értem hogy pánik de ilyenkor teljesen mindegy tesztelsz e vagy sem mert még akkor is negatívan mutatna ha 2 hét múlva pozitív lenne. Mellesleg elég nehéz azért így teherbe esni még ha maradt volna valami az ujjain a cuccból akkor talán de akkor sem sok eséllyel (persze megtörténhet de nem egy mindennapos dolog).
Még valami, lehet nyelvtanból jó vagy de a biosz nem megy túl jól se baj rövid korrep. Amikor terhes leszel elkezd termelődni a szervezetedben egy hormon amit hcgnak hívnak röviden, a terhességi tesztek ezt a hormont mutatják ki. Ahhoz hogy a legérzékenyebb (igen ez se mindegy) tesztek érzékeljék a jelenlétét kell legalább 2 hét, mert a megtermékenyített petesejt az elején még vándorol majd megtapad és csak utána lát neki a dolgának, de te mind ebből semmit nem látnál nem éreznél.
Egyébként az elején én is véreztem kicsit ujjazás után ha fáj, éget, viszket, konzultáljon egy orvossal egyébként meg várd meg a mensid et és ha nem jön meg illetve csak barnázol friss piros vér nem jelentkezik napok után sem akkor csinálj egy tesztet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!