Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Egy hete voltunk együtt a barátommal,de csak petting volt. Még szűz vagyok,csak aggódok mert a barátom elment ,de letörült a kezéről mindent s utánna kb egy negyed órára megujjazott. Rá 2 napra barnás folyásom volt,ami szokott lenni ritkán peteérésemkor,de most vér is volt,amit eddig még nem tapasztaltam. Tesztet csináltam ijedtségemben de attól tartok korai volt. Más tünetem nagyon nincs, néha néha faj a hasam ott lennt s ennyi.

2021. márc. 20. 10:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
Ahhoz képest hogy elvégezted a 8 általánost nem nagyon megy a nyelvtan 😂
2021. márc. 20. 11:09
 12/22 A kérdező kommentje:
Neked meg a szövegértelmezés mivel 2×is leírtam hogy NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK.
2021. márc. 20. 11:31
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
Az hogy ennyi ésszel nem kéne szexelned mert jó lenne ha nem szaporodnàl nagyon is értelmes válasz.
2021. márc. 20. 11:33
 14/22 A kérdező kommentje:
De nem az volt a kérdés,hogy kéne-e szaporodjak hanem más. :) S amúgy azt nem értem ,hogy miért élveztek másokat leoltani? S amúgy meg honnan a rákból veszed hogy a nyelvtan nem megy? :D
2021. márc. 20. 11:36
 15/22 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ennyitől nem leszel terhes, de az viszont indokot adna, hogy egy orvos megnézzen, miért barnázol köztes időben és még fáj is... nehogy fertőzés legyen.
2021. márc. 20. 11:46
 16/22 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező, nem vagy terhes. A stressz miatt produkálod a tüneteket. Egyébként ha biztosra akarsz menni akkor az aktustól számítva 14 nap múlva csinálj reggel egy facelle tesztet. Az már mutatná ha terhes lennél de úgysem vagy az és legalább megnyugszol.
2021. márc. 20. 12:39
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat😊
2021. márc. 20. 12:44
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Tudom nem akarsz oltogatást de ha már 18 vagy annyit azért illene tudni hogy nem egy-két nap alatt lesz pozitív a teszt, minimum 14 napot várni kell mielőtt tesztelsz az első "tünet" pedig az elmaradt, ismétlem elmaradt nem pedig pár napot késő de rendes menzesz, esetleg ha csak barnázol menzesz helyett akkor lehet még egy kis esély, szóval ja nagyon korai volt még az a teszt, én értem hogy pánik de ilyenkor teljesen mindegy tesztelsz e vagy sem mert még akkor is negatívan mutatna ha 2 hét múlva pozitív lenne. Mellesleg elég nehéz azért így teherbe esni még ha maradt volna valami az ujjain a cuccból akkor talán de akkor sem sok eséllyel (persze megtörténhet de nem egy mindennapos dolog).

Még valami, lehet nyelvtanból jó vagy de a biosz nem megy túl jól se baj rövid korrep. Amikor terhes leszel elkezd termelődni a szervezetedben egy hormon amit hcgnak hívnak röviden, a terhességi tesztek ezt a hormont mutatják ki. Ahhoz hogy a legérzékenyebb (igen ez se mindegy) tesztek érzékeljék a jelenlétét kell legalább 2 hét, mert a megtermékenyített petesejt az elején még vándorol majd megtapad és csak utána lát neki a dolgának, de te mind ebből semmit nem látnál nem éreznél.

Egyébként az elején én is véreztem kicsit ujjazás után ha fáj, éget, viszket, konzultáljon egy orvossal egyébként meg várd meg a mensid et és ha nem jön meg illetve csak barnázol friss piros vér nem jelentkezik napok után sem akkor csinálj egy tesztet.

2021. márc. 20. 23:08
 19/22 anonim ***** válasza:
19%
18-as! Felnőtt 30-as nők nem tudják, hogy mikor kell(ene) tesztelni és mikor jelentkeznek terhes tünetek. Egy 18 éves (kis)lánytól mit várjunk? (Bocs kérdező, ezzel nem téged akarlak bántani)
2021. márc. 21. 07:51
 20/22 A kérdező kommentje:
18-as én ezeket tudom jól, barátom mondta, hogy csináljak tesztet s én kételkedtem, hogy rá 5 napra már pozitívat mutatna ha az is lenne de ő erősködött, hogy annyira érzékenyek a tesztek hogy hamar kimutassák.
2021. márc. 21. 08:29
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!