Manapság tényleg ennyiből áll csak egy magán nogyogyaszati vizsgalat?
sajnos ez van...biztosan vannak még jó orvosok,de kevés...én azt gondolom, hogy pontosan emiatt is kezd egyre jobban elterjedni nálunk is az alternatív terápia (kineziológus, természetgyógyász, pszihológus (bár az nem tudom mennyire számít alternatívnak) , akupresszúra stb stb....)
Az emberek oda mennek, ahol egy kis törődést kapnak.
17-es vagyok, arról ne is beszéljünk hogy egy tisztességes országban a közegészségügy, amire ugye itthon is kemény pénzeket fizetünk (most láttam az adóbevallásom, padlót fogtam...), szóval egy normális országban mehetsz az adódért INGYEN normális dokihoz minden esetben, aki tisztességesen megvizsgál és kezel.
És nem a levegőbe beszélek, férjem és családja külföldiek, sok közülük az orvos különböző területekről. Ég a pofám amikor az itthoni állapotokról kérdeznek, hihetetlenül lecsúszóban van az egész ország.
"Csak eddig sztk-s dokihoz jartam es őt alaposabbnak ereztem mint az említett drága magán orvost."
Akkor miért nem jársz az sztk-ba?
Hat nálunk nem csak munkaidőben van sztk-s rendelés.
Jövőhéten megyek, akkor leszek 13hetes. 1000%ig meg vagyok elégedve az ellátással. Este 6ra van időpontom.
Csak nem értem. Ha az sztk-val elégedett vagy, miért kell minden áron magándoki?
Vagy azzal sem vagy teljesen elégedett, csak ennél még az is jobb volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!