Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Manapság tényleg ennyiből áll...

Manapság tényleg ennyiből áll csak egy magán nogyogyaszati vizsgalat?

Figyelt kérdés
3 hete voltam magán nogyogyasznal mert babát szeretnénk . Azt mondta hogy a jobb oldali petefeszkem nagy valoszinuseggel endometriozisos(ezt egyszerű fel percnyi ultrahanggal megallapitotta) , igy kicsit nehezebben fog nekunk osszejonni a baba es lehet műtét kell, menjek vissza a menezeszem utan rögtön mert akkor látja jobban. Ez az első alkalom kb 5perc volt 20ezerert, semmirol nem kérdezett ki, annyit csak h a családomban volt a barmilyen betegség e. Kozben elkezdtuk a baba projektet es mire mentem vissza a dokihoz kesett 4 napot a menezeszem . Mondtam is neki, megvizsgált, mondta h a jobb petefeszkemnel volt a petesejt erese. Mondom, akkor minden rendben, erre a doki, persze minden oke. Mondom, de endometriozis nincs? Erre ő : nyomát se látja. Nagyon megnyugodtam, de kicsit fel is haborodtam. Terhesseg gyanujaval mentem vissza, ismét 4 percnél többet nem voltam bent nála. semmirol nem kérdezett ki, se azt h mit dolgozok, se életmódbeli dolgokat... Ez normalis? Tényleg csak ennyi egy maganorvosi vizsgálat? Csak én fújom ezt fel?
2021. márc. 19. 08:19
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy nagyon elszaladt a ló a magán orvosokkal, tisztelet a kivételnek persze! En 3 év alatt a 4. nogyogyasznal tartok. Horror árak es 0 törődés. Borzasztó penzcentrikusak és kb minden betegben, kismamaban a pénzt látják csak. Valamit nagyon elrontottak...
2021. márc. 19. 16:51
 22/27 anonim ***** válasza:
71%

sajnos ez van...biztosan vannak még jó orvosok,de kevés...én azt gondolom, hogy pontosan emiatt is kezd egyre jobban elterjedni nálunk is az alternatív terápia (kineziológus, természetgyógyász, pszihológus (bár az nem tudom mennyire számít alternatívnak) , akupresszúra stb stb....)

Az emberek oda mennek, ahol egy kis törődést kapnak.

2021. márc. 19. 16:55
 23/27 anonim ***** válasza:
70%

17-es vagyok, arról ne is beszéljünk hogy egy tisztességes országban a közegészségügy, amire ugye itthon is kemény pénzeket fizetünk (most láttam az adóbevallásom, padlót fogtam...), szóval egy normális országban mehetsz az adódért INGYEN normális dokihoz minden esetben, aki tisztességesen megvizsgál és kezel.

És nem a levegőbe beszélek, férjem és családja külföldiek, sok közülük az orvos különböző területekről. Ég a pofám amikor az itthoni állapotokról kérdeznek, hihetetlenül lecsúszóban van az egész ország.

2021. márc. 19. 18:41
 24/27 anonim ***** válasza:
64%

"Csak eddig sztk-s dokihoz jartam es őt alaposabbnak ereztem mint az említett drága magán orvost."

Akkor miért nem jársz az sztk-ba?

2021. márc. 19. 18:46
 25/27 anonim ***** válasza:
79%

Hat nálunk nem csak munkaidőben van sztk-s rendelés.

Jövőhéten megyek, akkor leszek 13hetes. 1000%ig meg vagyok elégedve az ellátással. Este 6ra van időpontom.

2021. márc. 19. 18:55
 26/27 A kérdező kommentje:
Azért nem járok sztkba mert fogadott orvost szeretnék és reménykedtem hogy ahol fizetek nem keveset ott szinvonalat, törődést is talalok. Tevedtem!
2021. márc. 19. 19:00
 27/27 anonim ***** válasza:
78%

Csak nem értem. Ha az sztk-val elégedett vagy, miért kell minden áron magándoki?

Vagy azzal sem vagy teljesen elégedett, csak ennél még az is jobb volt?

2021. márc. 19. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!