Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Manapság tényleg ennyiből áll...

Manapság tényleg ennyiből áll csak egy magán nogyogyaszati vizsgalat?

Figyelt kérdés
3 hete voltam magán nogyogyasznal mert babát szeretnénk . Azt mondta hogy a jobb oldali petefeszkem nagy valoszinuseggel endometriozisos(ezt egyszerű fel percnyi ultrahanggal megallapitotta) , igy kicsit nehezebben fog nekunk osszejonni a baba es lehet műtét kell, menjek vissza a menezeszem utan rögtön mert akkor látja jobban. Ez az első alkalom kb 5perc volt 20ezerert, semmirol nem kérdezett ki, annyit csak h a családomban volt a barmilyen betegség e. Kozben elkezdtuk a baba projektet es mire mentem vissza a dokihoz kesett 4 napot a menezeszem . Mondtam is neki, megvizsgált, mondta h a jobb petefeszkemnel volt a petesejt erese. Mondom, akkor minden rendben, erre a doki, persze minden oke. Mondom, de endometriozis nincs? Erre ő : nyomát se látja. Nagyon megnyugodtam, de kicsit fel is haborodtam. Terhesseg gyanujaval mentem vissza, ismét 4 percnél többet nem voltam bent nála. semmirol nem kérdezett ki, se azt h mit dolgozok, se életmódbeli dolgokat... Ez normalis? Tényleg csak ennyi egy maganorvosi vizsgálat? Csak én fújom ezt fel?
2021. márc. 19. 08:19
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
66%

Igen, te fújod fel.

Nalunk sem több.

Ha beszélgetni akar az ember, menjen dietetikushoz, életmód tanácsadóhoz, stb...

Az orvos megnéz, minden rendben van-e és ennyi.

2021. márc. 19. 08:24
 2/27 A kérdező kommentje:
De hogy írhat rá a az ambuláns papíromra olyat h vérnyomás rendben, jó vitális parameterek, panasz nincs, mikor azzal mentem hozzá hogy 2 napja kegyetlenül szédülök, gorcsolok és 20percenkent pisilni járok. Ezzel nem kellett volna foglalkoznia? Vegy ez semmi?
2021. márc. 19. 08:29
 3/27 A kérdező kommentje:
Ja és vérnyomás mérés se történt... hat nem ertem. De valszeg én kerhetek túl sokat ezek szerint..
2021. márc. 19. 08:30
 4/27 anonim ***** válasza:
92%
Ez vele jár... a kismamák igen nagy részénél jelen van. Ez nem panasz
2021. márc. 19. 08:30
 5/27 A kérdező kommentje:
Végül ma hajnalban megjott heves gorcsokkel es fájdalommal. Nem vagyok kismama, ezt is benezte.
2021. márc. 19. 08:32
 6/27 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem a tüneteid nem nőgyógyászati téma.

Ha meg kismama vagyok, akkor meg terhességi tünet.

Te se gondolod hogy minden nőt majd ha magán ha nem majd tetőtől talpig mindig mindent megnéznek. Arra ott van a védőnő is. Az orvosok amúgy komplexen néznek, ha rádnéz látja milyen állapotban vagy.

Én egyszer ráestem a bokámra, de csak 4 nappal később mentem orvoshoz, de nem akartam megmondani mert tudtam hogy letol, és azt mondtam 2 napja történt, az orvos nevetett és mondta hogy persze, inkább 4, nem? Szóval érted, rád néz és több mindent tud mint gondolnád.

2021. márc. 19. 08:33
 7/27 anonim ***** válasza:
94%
4 napos késésnél az orvos nem látja, hogy terhes vagy-e vagy sem. Miért nem csináltál tesztet? Mióta próbálkoztok egyáltalán?
2021. márc. 19. 08:37
 8/27 A kérdező kommentje:
Persze en ezt megertem! Nem bántani akarok senkit! Csak eddig sztk-s dokihoz jartam es őt alaposabbnak ereztem mint az említett drága magán orvost. De lehet én vagyok csak telhetetlen. Majd latjuk.
2021. márc. 19. 08:39
 9/27 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet, ezt is mondtam a dokinak. 3 napja erős pozi volt a tesztem, aztan tegnap reggel nagyon halvany. Ezt kb mintha meg sem hallotta volna. Aztán rakerdeztem hogy csináljak e valamikor még tesztet ha nem jön meg, azt mondta igen kb 1 hét mulva
2021. márc. 19. 08:40
 10/27 anonim ***** válasza:
84%
Vérnyomás mérés? Azt nem kell csinálnia. De valóban kevés időt töltött, az enyémnél szokott lenni: fizikális vizsgálat, hüvelyi uh (nekem szükséges, de nem alap szerintem), kenetvétel évente kell, nagyjából ennyi.
2021. márc. 19. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!