Szerintetek ez pozitív, vagy csak szellemcsíkos?
2021. márc. 19. 06:37
31/49 A kérdező kommentje:
Hát remèlem tènyleg csak a testem csap át:)
2021. márc. 19. 20:36
32/49 anonim válasza:
A terhesség közbeni mensi általában nagyrészt csak barnázás friss piros vér nélkül és rövid ideig, azért nem ugyan az a kettő
Amúgy nekem negatívnak látszanak én még az általad látott szellem csíkot sem látom ha azóta mensiztél is pedig már kéne hogy ha más nem is de legalább halványan kiadja a pozit
33/49 A kérdező kommentje:
#32 nem a teszt után mensiztem hanem előtte mèg 1 hèttel:)
Ès hát ènis úgy gondolom hogy már kikène hoznia a tesztnek egy egyèrtelműbb pozitívat. Leginkább a tünetek idegesítenek (has szurkálás, hányinger, nagyon nagy mellfájás) nem tudom hogy akkor ez mitől lehet, sose volt mèg ilyen.
2021. márc. 20. 23:26
34/49 anonim válasza:
33 én is úgy gondoltam hogy mensi utána teszt és pozitív kéne hogy legyen már ha terhes vagy és nem is kéne keresgetned a csíkot hogy tudd
35/49 anonim válasza:
De am hányinger terhesség esetén is csak az 5-6 hét környékén kezd el jelentkezni
36/49 A kérdező kommentje:
Veszek majd egy másikat hogy biztos legyek benne.
2021. márc. 20. 23:32
37/49 anonim válasza:
Az viszont egy jó döntést csak próbálj meg törekedni arra hogy ne ázzon el meg pl ha mondjuk 2dbsat veszel akkor ne egyszerre csináld meg hanem egyiket mondjuk délután a másikat pedig másnap reggel (nekem anno am a délutáni volt az erősebb a reggeli meg halvány)
38/49 A kérdező kommentje:
Rendben!:) Amúgy ma elèggè görcsölök pedig mèg van kb 3 hèt a mensimig.
2021. márc. 21. 12:32
39/49 A kérdező kommentje:
Most barna folyasom van ès kicsit darabkas. Szerintetek ez mitől lehet?
2021. márc. 21. 15:02
40/49 anonim válasza:
ha baba volt a dologban, lehet hogy vetélés, bár az talán piros vérrel és darabosan távozik. vettél tesztet azóta? még most is megcsinálhatod, ha pozi akkor valószínű vetélés. amúgy meg minél előbb dokihoz mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!