Szerintetek ez pozitív, vagy csak szellemcsíkos?
2021. márc. 19. 06:37
2/49 A kérdező kommentje:
Nem kèsik, megjött csak sokkal kevesebb volt. De 12.èn múlt el.
2021. márc. 19. 06:40
3/49 anonim válasza:
nagyon nagyon halványan látszik vmi az egyik képen... 2-3 nap múlva tesztelj újra
4/49 A kérdező kommentje:
Az első kèpet akkor csináltam amikor már megszáradt. Azon tènyleg èpphogy csak látni. Èppen ezèrt gondoltam hogy lehet szellemcsík volt.
2021. márc. 19. 06:42
5/49 anonim válasza:
Hát a jó ég tudja. Pár nap múlva ismételj.
7/49 anonim válasza:
Inkább negatívnak mondanám. Mintha az egyik képen látszódna valami.. ismételj, az a biztos
8/49 A kérdező kommentje:
A második kèpet amikor csináltam a tesztet rá egy kèt percre kèszítettem, a harmadikat pedig amikor már kezdett megszáradni, az első meg már teljesen megszáradt. Nem tudom mennyit számít e hogy száradásnál már eltűnt szinte:)
2021. márc. 19. 08:23
9/49 anonim válasza:
Én elázott negativaknak mondanám
10/49 A kérdező kommentje:
Hát ènis arra gondoltam, mert most ránèztem csak kiváncsiságból ès kicsit összevan mosódva az egèsz.
2021. márc. 19. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!