Abortusz után szokott lenni, hogy összevissza jön meg?
Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 13:45
1/3 anonim válasza:
szia nekem két elhalt babóm volt és engem is műtöttek ez a műtét ugyanaz mint élő babánál csak az enyém mr nem élt mikor műtöttek, de nekem mindegyik után megjött normálisan nem volt semmi gond menj vissza a dokihoz és mond meg neki, hátha tud valmit segíteni
2/3 anonim válasza:
Szio, nekem 3 honapja volt beavatkozas, de azota napra pontosan mindig megjott....sztem is el kene nezned a dokihoz, marcsak jobb felni mint megijedni elven is!!!
3/3 anonim válasza:
Nekem Miss Ab után először 35 napra majd 38 napra majd 33 napra jött meg. Azóta talán visszaállt 30 napra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!