szuper a görbéd!
jó helyre húzta be a pé-t is és az a 18.-ai vérfolt nagyon sanszos hogy beágyazódás..
ÉN DRUKKOLOK!!!!
Hát ha ezzel a görbével nem vagy terhes, akkor nem tudom mi mással lehetne!?:-)) Nagyon nagyon babás! :-))
Majd írd meg, hogy mi lett!!
Csináltam egy tesztet és sem halvány és sem időn túli második csík nem jelent meg.:(
Az vigasztal,hogy még nem jött meg és a hőm se esett.
Én úgy számolom,hogy a 10. dpo-n vagyok és a ciklus.hu rosszul húzta be.A luteálisom múlt hónapban 11nap volt.Elvileg ez alapján holnap kéne megjönnie.A ciklus.hu hétfőre jósolta a következő nem vártat.
Utolsó válaszoló vagyok. nekem volt, hogy a 10-es teszt nem mutatta, más meg már igen.Pl. Gabriel. De a legbiztosabb a Clearblue!
Holnap is írj!!!:-)
Szia!
Hát nem tudom,de szerintem nem vagyok terhes.:((
Most a hőm nem reális.Felébredtem 1,5 órával korábban,akkor 36,6 volt.De visszaaludtam és a szokott időben 36,8volt.
Barnázásom volt,azért is szedem a barátcserjét.De sötétebb volt.Reggel picit olyan volt a WCpapír,de azóta semmi.
Szerintem holnapra,mikorra a ciklus.hu jósolta,megjön.:(
Ne add fel!!! Még nem jött meg, addig bármi lehet!
Hogy áll ma a görbéd??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!