Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezzel a görbével lehet baba?...

Ezzel a görbével lehet baba? Ha péntekig nem jön meg milyen tesztet vegyek? 28 naposak a ciklusaim

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 24. 19:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia! Természetesen lehet, ez a 2 tized nem a világ, nagyon sok ilyen terhesség van, hogy egy kicsit vissza kúszik a hő, majd emelkedik. Ha nem jön meg akkor ajánlom a Qupido tesztet, nem hallottam még róla rosszat. Ez egy 10-es érzékenységű teszt. Nagyon szurkolok :)
2010. febr. 24. 19:35
 2/14 anonim ***** válasza:
52%

bocs az offért, annyi gyógyszert szedtél, de terhesvitamint nem látok feljegyezve. ajánlott már fogantatás előtt elkezdeni szedni.

teszteléssel szerintem várd meg a menszesz késését és pár nap után tesztelj.

2010. febr. 24. 19:36
 3/14 A kérdező kommentje:

ma vagy holnap kell megjönnije vagyis nem kéne és én azért akarnék pénteken venn ihogy szombaton megcsináljam!

első válaszoló nagyon köszönöm

2010. febr. 24. 19:39
 4/14 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon szívesen :)

Én a gyógyszereket nem is néztem. Nos ez a terhesvitamin dolog más kérdés. Ajánlott a terhesség tervezésekor, na de könyörgöm, aki 1 évig nem esik teherbe dobja ki ezekre a pénzt ilyen helyzetben ami jelenleg ma az országban van? Áhh, az orvos úgyis mondja, ha szükség van pótlásra (legyen az folsav, vas, vagy akármi). Ha valaki rendes friss zöldségeket gyümölcsöket és rendes húst fogyaszt (nem a gyorsfagyasztottakat, levesporokat és társait), akkor semmi gond.

2010. febr. 24. 19:46
 5/14 A kérdező kommentje:
minden nap gyümölcs, tejjtermék, folyadák rendszeresen vagyis esténként többmint napközben, húsételeket tésztát mindent eszek
2010. febr. 24. 19:50
 6/14 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet. Ha 1-2 napon belül sem esik le a hőd (ha leesik sem tuti hogy nincs baba), és persze nem jön meg, akkor nagyon nagyon valószínű! :) Bármilyen teszt jó szerintem. Nekem amik a nem várt napján napközben (nem reggel) már mutatták nem is olyan halványan: Corax, lily, one minute, clearblue.

Drukkolok és majd írj!

5 hónapos kislány anyukája

2010. febr. 24. 19:56
 7/14 A kérdező kommentje:
tünetem semmi vagyis a bimbóm fáj edgig mensi elött egész cicim lufi nagyságú lett és fájt az egész most nőtt de csak a bimbóm fáj aludnék folyton, és tegnap óta mindjárt bekakilok érzésem van rohanok wcre és semmi csak a napi reggeli jah és iszom rengeteget este
2010. febr. 24. 19:56
 8/14 anonim ***** válasza:
63%

"na de könyörgöm, aki 1 évig nem esik teherbe dobja ki ezekre a pénzt ilyen helyzetben ami jelenleg ma az országban van?"

Ezért egy nagy, ragasztós feketepont jár.

Folsavpótlás nélkül minden 400-ik baba velőcsőzáródási rendellenességgel születi (nyitott gerinc, agy- és koponyahiány). nagy százalékban életképtelenek ezek a babák, a maradék jó része is tolókocsiba kényszerül. Minimális költséggel meg lehet előzni ezt a rendellenességet, de csak akkor, ha az anyuka MÁR A FOGAMZÁS ELŐTT IS szedi a terhesvitamint. Ha az Elevitet számoljuk, ez havi 1600 Ft (a legnagyobb, legkiadósabb dobozzal számolok). Többel elkölt az anyuka sminkre, piperére meg édességre egy hónapban.

Mióta pénzkidobás megelőzni egy rendellenességet? Mióta pénzkidobás tenni a babánk egészségéért?

2010. febr. 24. 20:05
 9/14 anonim ***** válasza:
51%

Nana, ez azért nem így működik teljesen. Az egészséges terhesség alapfeltétele az egészséges édesanya. Na most egy terhesség csakis és kizárólag akkor marad meg, ha a baba teljesen egészséges, máskülönben a 2-4. héten elmegy.

Rengeteg nő nem szed terhesvitamint, főleg hogy régen nem is volt ilyesmi, amikor pedig egy nő elmegy az orvoshoz, akkor úgyis mondani fogja a folsavpótlást.

Természetesen ezek a terhesvitaminok nem ártanak, de én személy szerint nem ítélem el azokat a nőket, akik nem szednek a babatervezés alatt is vitaminokat.

Az alapvető probléma ténylegesen a helytelen táplálkozás miatt van.

2010. febr. 24. 20:10
 10/14 A kérdező kommentje:
rettentően eltértünk a kérdéstől
2010. febr. 24. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!