Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy éven belül másodszorra...

Egy éven belül másodszorra vagyok terhes. Ez a véletlen, vagy mi?

Figyelt kérdés

Szeptember végén 10 hetesen volt egy abortuszom egy elszakadt gumi miatt... előtte 3 évig megszakítással védekeztünk, és soha, soha nem volt semmi baj. Ezért nem vettem be esemény utánit. Szinte már biztos voltam benne, hogy meddő vagyok..

December elején elszakadt a gumi újra, esemény utáni tablettával nem lett belőle baj. Januárban ismét elszakadt, utoljára kaptam tablettát az orvostól. Utána megjött rendesen.

Ebben a hónapban 1 hete késik a menstruációm - teszt pozitív.

A párom nem akar gyereket.

Én meg nem akarok - nem tudok hinni a szememnek!!!

30 eves vagyok

2021. márc. 16. 20:56
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi évek óta a Lidl-ös Mondost használjuk, tök olcsó, és érdekes módon soha nem szakadt ki. Csak hát tudni kell használni, de ez minden óvszerre igaz 🤷‍♀️
2021. márc. 18. 13:05
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem jó nektek, akkor nem tökmindegy hogy szereti-e? Nem az a célja h szeressétek hanem hogy védjen a nem kívánt terhességtől... ezt te meg a párod nem értitek? Olyan védekezési módszert kell választani, ami működik, és ha több ilyen van, akkor lehet figyelembe venni hogy ki mit szeret...
2021. márc. 18. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!