Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy éven belül másodszorra...

Egy éven belül másodszorra vagyok terhes. Ez a véletlen, vagy mi?

Figyelt kérdés

Szeptember végén 10 hetesen volt egy abortuszom egy elszakadt gumi miatt... előtte 3 évig megszakítással védekeztünk, és soha, soha nem volt semmi baj. Ezért nem vettem be esemény utánit. Szinte már biztos voltam benne, hogy meddő vagyok..

December elején elszakadt a gumi újra, esemény utáni tablettával nem lett belőle baj. Januárban ismét elszakadt, utoljára kaptam tablettát az orvostól. Utána megjött rendesen.

Ebben a hónapban 1 hete késik a menstruációm - teszt pozitív.

A párom nem akar gyereket.

Én meg nem akarok - nem tudok hinni a szememnek!!!

30 eves vagyok

2021. márc. 16. 20:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért basszus a pároddal való kapcsolatodat is gondold át... neki nem tűnt föl hogy szakadnak a gumik? Ő nem akar gyereket, de tenni se igen akar ellene, hanem járkálj te abortuszra, meg szedegessed be te az eseményutánit, ő meg mossa kezeit, mert fölhúzta a számára kényelmes óvszert,ami számotokra tök egyértelműen nem megfelelő?

Csak azt akarom mondani hogy nem minden felelősség a tiéd,ebben ő is nyakig benne van.

2021. márc. 17. 08:16
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
21, még durvább hogy előtte évekig megszakítással "védekeztek", gondolom azért mert a kedves párja nem szereti a gumit. Láthatóan használni sem tudja.
2021. márc. 17. 08:17
 23/32 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy ha ennyire béna a gumival, akkor legalább ne menjen el benne.
2021. márc. 17. 08:25
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Ti milyem gumival vedekeztek h elszakad allandoan? Befottessel vagy hajjal? De komolyan. Ha elszakad, akkor vegyetek masmilyet mondjuk.
2021. márc. 17. 12:34
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted az normális hogy minden együttlét alatt rettegsz? Normális hogy kiszakad a cucc és utána is ezt használjátok? Normális hogy szervezeted károsul a sok tablettától meg abortusztól (bár meddő nem leszel) és párod továbbra is szarik bele? Van egy rossz hírem : garantálom hogy gyereked lesz, mert párod nem törődik veled. Ezt kéne átgondolni.
2021. márc. 17. 15:16
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
25ös nem hiszem hogy retteg. Terhes lesz kapartat egyet majd mehet tovább az eszetlen buli. Elég drága hobbyja van.
2021. márc. 17. 15:50
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
csak tudnám a pasi miért nem kötteti el magát vagy kimész szlovákiába és ott téged is elkötnek, aztán lehet reszelni mint az állatok az ultra vékony gumi nélkül
2021. márc. 18. 08:50
 28/32 A kérdező kommentje:

15 éven keresztül használtam gumit, olcsó névtelen vackoktól kezdve a drágáig mindent, lightos és durva menetekhez is

20 év körül lehettem, mikor először magam vettem egy ilyen olcsó névtelen gumit, gondoltam az is jó lesz - és az is elszakadt.

A partnerem, akivel ez történt orvos volt, éjjel történt a dolog, valahogy kiváltotta az éjjel nappali patikából az esemény utánit a baleset után egy órával. Utána mindig a partneremre bíztam a gumi beszerzését és nem volt semmi baj. Aztán ő, a mostani párom hozta ezt az Ultrathin márkájút. Ez nem jó.. de ezt szereti.

csak tudnám a pasi miért nem kötteti el magát vagy kimész szlovákiába és ott téged is elkötnek, aztán lehet reszelni mint az állatok az ultra vékony gumi nélkül

Én szeretnék gyermeket a jövőben!!

2021. márc. 18. 09:38
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

mivel úgy jársz abortuszra, hogy gyűjtöd a bónuszokat, az esélyed a gyerekre csökken. minek vagy olyannal aki nem akar akkor gyereket? ha csak dugtok akkor meg védekezzetek rendesen.

évek óta gumit használunk a párommal, SOHA nem szakadt ki és mi se mindig a legdrágábbat vesszük.

2021. márc. 18. 09:55
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a kommenteddel csak méginkább azt mutatod,hogy idióta liba vagy
2021. márc. 18. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!