Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elvileg 11.-én volt ovulációm....

Elvileg 11.-én volt ovulációm. (mindig fáj amikor van), de most még mindig fáj. Ilyenre nem emlékszem, hogy korábban lett volna. A sárgatest miatt lehet?

Figyelt kérdés
Felfázva nem vagyok. pár hónapja voltam nődokinál. egy miómám van, de sajnos az már évek óta. vagy lehet növekedésnek indult? :/
2021. márc. 13. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem ovu környékén több napig is vannak tüneteim
2021. márc. 13. 19:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem max 1 napig szokott, emiatt is kérdeztem rá, hogy nehogy probléma legyen a háttérbe, de úgy néz ki, hogy nincsen :)
2021. márc. 24. 08:17
 3/3 anonim ***** válasza:
normális ha több napig érzed az ovut :) de ovu után is lehet érezni, hogy a sárgatest termeli a progeszteront.. én is szoktam emiatt érezni a petefészkemet.. nem fáj, csak furcsa érzés
2021. márc. 24. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!