Mit jelent a ciklus 21. napján a 30 mm-es sárgatest?
Szerintem azt,hogy volt peteérés,tüszőrepedés,helyén ott a sárgatest,ami fenntartja a méhnyálkahártyát.
Voltatok együtt a pároddal?
Ez csak feltételezés,de amíg nem kizárható a terhesség,nem adnak gyógyszert!
Értem, köszönöm. Igen voltunk együtt, és vhogy éreztem a ciklus közepét is, volt nyák és petefészek szerű szúrás is.
Akkor nagy a sárgatest mérete, és esetleg lehet terhesség is ebből?
Nem vagyok szakértő,de nekem mind3 terhességemnél sárgatest cisztám volt,ami a 12.hétre elmúlt,de ezt ugye a terhesség megállapításánál vették észre,nem volt teendő vele.Úgy olvastam átlagosan 15-20mm,de lehet nagyobb is,illetve ciklustól is függ.
Én olyan 5-6 nap múlva tesztelnék,ha nem jön meg!😊
Megkérdezhetem,miért kell inszem?#1-es voltam.
A sárgatest semmire nem utal azon kívül, hogy volt tüszőrepedés. Ha nincs terhesség mensivel távozik. Ha van terhesség akkor 9-14. hétig ott marad amíg a méhlepény át nem veszi a szerepét.
Az adatok alapján szép peteérésed volt és megtörtént a tüszőrepedés. Ennyi. Mivel jó a mérete így nem adnak semmit. Vagy lesz terhesség vagy nem, majd az idő eldönti.
Mielőbbi sikert kívánok, hátha már ez a ciklus sikeres lesz :)
Nem semmi kérdező,hát kitartást kívánok nektek!Most olvastam utána mik ezek a dolgok,eddig csak a Leiden mutációról hallottam.
Neked kell majd szúrni magad vérhígítóval?
Azt írják,hogy sokan nem is tudnak erről a dologról,mert ha normális emellett a homocisztein szint,elegendő a várandósság tervezésekor szedett folsav.Neked milyen formában kell ezt szedni?
Drukkolok!#1
Értem!
Kitartást nektek akkor!Ha van kedved,írd meg,hogyan sikerült a hónap!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!