Lehet a barátnőm terhes?
Sziasztok! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a barátnőmmel febr.22-én csináltuk,nem húztam gumit,mert azt mondta,hogy nem kell,mert nem termékeny a napokban. Én ebbe bele is egyeztem,de az orgazmusom előtt természetesen kivettem. Mindig hónap elején (2.-a) körül szokott neki megjönni,de még mindig késik neki. Azt mondta hogy múlt hónapban is késett.
Lehet terhes?
Hát a helyedben félnék. Akármikor jöhet a baj. Gumit kellett volna húzni. Ha továbbra is késik akkor érdemes tesztet csinálni. A szülőkkel érdemes beszélni,mert hatalmas baj és botrány lehet. Bele gondoltál, hogy ezzel a barátnőd jövőjét teszed tönkre. Ha mégis csak terhes lesz ,akkor mehet abortuszra. Tudod ,ez elég drága mulatság és a szülők beleegyezése is kell. Másrészt ha ab. lesz akkor meddős is lehet vagy valamilyen problémája lehet a jövőben.
Nem hiába van felvilágosító óra. Szerintem kezdj el imádkozni.
És a kommentet nem sértő szándékkal írtam. Nagy butaságot csináltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!