Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet a barátnőm terhes?

Lehet a barátnőm terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a barátnőmmel febr.22-én csináltuk,nem húztam gumit,mert azt mondta,hogy nem kell,mert nem termékeny a napokban. Én ebbe bele is egyeztem,de az orgazmusom előtt természetesen kivettem. Mindig hónap elején (2.-a) körül szokott neki megjönni,de még mindig késik neki. Azt mondta hogy múlt hónapban is késett.

Lehet terhes?

2021. márc. 10. 20:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Betetted gumi nélkül? Ha igen lehetsz terhes. Komolyan nem értem miért kell buta gyerekeknek szexelni.
2021. márc. 11. 07:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát a helyedben félnék. Akármikor jöhet a baj. Gumit kellett volna húzni. Ha továbbra is késik akkor érdemes tesztet csinálni. A szülőkkel érdemes beszélni,mert hatalmas baj és botrány lehet. Bele gondoltál, hogy ezzel a barátnőd jövőjét teszed tönkre. Ha mégis csak terhes lesz ,akkor mehet abortuszra. Tudod ,ez elég drága mulatság és a szülők beleegyezése is kell. Másrészt ha ab. lesz akkor meddős is lehet vagy valamilyen problémája lehet a jövőben.

Nem hiába van felvilágosító óra. Szerintem kezdj el imádkozni.

És a kommentet nem sértő szándékkal írtam. Nagy butaságot csináltatok.

2021. márc. 11. 12:18
 13/19 A kérdező kommentje:
Közben egyébként már megjött neki,így kizárható a terhessége?
2021. márc. 27. 21:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ki
2021. márc. 27. 21:16
 15/19 A kérdező kommentje:
#14-es köszönöm szépen!
2021. márc. 27. 21:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha megjött tuti nem terhes
2021. márc. 28. 08:11
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen mielőtt neki áltok szexelni észnélkül, szerintem nézzetek egy felvilágosító videót. Ha nem akartok még gyereket nevelni 15 évesen
2021. ápr. 1. 13:28
 18/19 anonim ***** válasza:
11%
Ha ez megnyugtat én több mint fél éve nem védekezek és nem vagyok terhes tehát ha időbe kihúztad nem lehet gond.:)
2021. máj. 9. 15:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Na mi lett azóta?
2021. máj. 9. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!