Terhes lehet a barátnőm? SOS!
Előváladékos lehetett az ujjam? Óvszerrel szexeltünk. Nem szakadt ki a gumi. Mikor levettem az óvszert, olyan nyálkás volt az óvszer. Beleengedtem vizet az óvszerbe nem lett lyukas. Mostam kezet, aztán mentem ujjazni a barátnőmet.
Nem vagyok benne 100%-os hogy nem volt az ujjamon sperma. Egyet ujjaztam, aztán eszembe jutott, hogy netán olyan lenne az ujjam megijedtem, mentem inkább kezet mosni mégegyszer.
Mennyi az esélye annak, hogy terhes lehet a barátnőm? Mennyi időn belül kimutatkozik a teszten, hogy pozitív-e, vagy negatív?
72 órára gondolna az első, de az olyan esetben kell, ha beleélvezel véletlenül... És ilyenkor még semmilyen teszt nem mutatna ki semmit.
Amúgy ettől tuti nem lesz terhes, mostál kezet a gumi levétlen után egyből, nem olyan egyszerű teherbe esni, mint ahogy azt sokan hiszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!