Mennyi esélye van annak hogy a barátnőm terhes?
Tegnap előtt voltunk együtt a párommal, sajnos másodjára beleélveztem mert a túlhevitett izgalomban nem bírtam gondolkodni(hülye vagyok tudom) viszont a páromnak azon a napon múlt el a menzesze, így mennyi esély van a teherbeesés re? Tudom hogy van esély csak azt nem hogy mennyi... És azt is tudom hogy hülye vagyok igen. A barátnőm írta hogy aznap este bizsergett a méhe ami tudom hogy elképesztően hülyeségnek hangzik de lehet összefüggés?
Én 19 párom 18
Köszönöm a gyors válaszod!!
Szerintem is hülyeség volt ez a Méhes cucc..
Igen első menet megszakitásos volt de nem mentem belé, előváladékom sincs mert mikor maszturbálás száraz minden..:D
A második menetben telibe beleélveztem, ki se húztam :/
Elnézést ha valamit félreirtam nem ez az anyanyelvem!! :)
Terhességre lehet esélye.
Legközelebb jobban vigyázzatok. Egy "hoppá, bocsika, nem tudtam időben kihúzniból" 9 hónap múlva már szerintem sok gyerek született vagy jó néhány abortusz..
Szia! Nem hülyeség a méhszurkálás, én is szoktam érezni mikor első pár alkalommal ment el bennem a párom, de ez miatt ne legyél ideges, nem jelent semmit, teljesen normális jelenség.
3 évig megszakítással védekeztünk, úgy, hogy menzesz utáni első nap, és kövi menzesz előtti utolsó nap bennem ment el. Egyszer sem lett baba. 28 napos ciklusaim vannak, 7 napig tart egy vérzés, úgy, hogy az utolsó 3 elég gyenge, csak pecsételgetős. 8. nap szoktunk először együtt lenni.
Nem azt akarom mondani, hogy semmi esély rá, mert nagyon sok olyat olvasok hogy nekik így jött össze. Ha semmiképp nem akartok babát, akkor másfajta védekezést alkalmazzatok. Nálunk nem lett volna baj, ha becsúszik, titkon még reméltük is, csak munka miatt nem csináltuk célzottan. Azóta belevágtunk. Esemény utánit én is javaslom.
Hát esély van rá, mert tegyük fel, valakinek egy hétig is tart a menstruációja, tehát mire elmúlik lehet mondjuk 8. nap. Ovuláció meg elméletileg a 14. napon van, de ez nyugodtan lehet korábban is, ha rövidebb a ciklusa vagy csak egyszerűen épp egy olyan hónap van, hogy korábban jön. Tegyük fel a 10-12. napon. A spermiumok meg elélnek egy pár napot és kivárják a peteérést. Szóval így igencsak van esély rá.
Persze olyan eset is lehet, hogy a menstruációja 3-4 napos és akkor tegyük fel az 5. napon vagytok együtt és az ovuláció a 14. napon vagy még később van. Akkor az esély minimális.
De ez mind csak elmélet, ha nem aakrtok gyereket, vegyen be esemény utánit, mert bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!