Mikortól kezdjem el szedni a baratcserje kapszulát termékenység fokozasa céljából? A cikusom melyik idoszakaban?
Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 09:06
1/3 anonim válasza:
Sok minden kering a neten, magamtól én nem biztos hogy szedtem volna, mert elég lutrinak tűnik.
A saját esetem írom le, de ez nem ajánlás:
PCOSel/gyenge ovulációval diagnosztizált endokrin doki, és ő ajánlotta, hogy az első 10 ciklusnapban szedjem 3 hónapig. Mellette egy rakat más dolgot is felírt, metformint, halolajat, myo-inositolt, q10-et (sok mindent már szedtem régebb óta és életmódváltáson, súlyvesztésen is túl vagyok már rég).
Most vagyok a 2. hónapban, egyelőre úgy tűnik 2-3 nappal előbbre hozta a kicsit kései peteérésem, de amíg szedem, addig kipattogok és gyakrabban van hányingerem.
Összevetve én nem lettem nagy rajongója, de mivel doki ajánlotta, még egy hónapig próbálkozok vele.
2/3 anonim válasza:
Annó én is vettem, de nem szedtem be...utólag olvasgattam jobban utána és nagyobb kárt okozhat mint hasznot. Ugyan ez igaza a cickafark palástfű teára is. Abba belementem és rosszabb lett minden mint előtte. Orvosi javaslat nélkül ne kezdj semmit szedni, mert további hónapokkal növelheted meg a sikertelenséget. Ha nem jön a baba irány a doki és vérvétel. ( a doki amúgy sem tudja mikortól próbálkoztok szabad nagyobb időt mondani)
3/3 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm szépen!
2021. márc. 10. 13:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!