Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan mondjam el anyának,...

Hogyan mondjam el anyának, hogy terhes vagyok, ha még a barátomról sem tud? 16/L

Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 18:07
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
És elvdteted vagy megtartod?
2021. márc. 8. 19:12
 22/36 A kérdező kommentje:
Nyilván nem szeretnék 16 évesen anya lenni...Elvetetem
2021. márc. 8. 19:14
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minél hamarabb mondd el anyukádnak, ne húzd az időt
2021. márc. 8. 19:15
 24/36 anonim ***** válasza:
77%
És mivel védekeztetek? Normális védekezés mellett(egy percre se tette be gumi nélkül, tablettát mindig ugyanabban az időben bevenni, hányás hasmenés gyógyszerszedés közben kiegészítő védekezés stb) kb 0%az esély.
2021. márc. 8. 19:17
 25/36 anonim válasza:
89%

24. Az óvszer nem 100%

Lehet, hogy kilyukadt, vagy lejárt a szavatossága...

2021. márc. 8. 19:19
 26/36 anonim ***** válasza:
71%
Persze, itt mindig mindenki védekezik, aki nem akar gyereket, ez a bevett szöveg. Én is voltam fiatal, én is ba**tam orrba-szájba, mégsem lettem terhes, mert figyeltem. Ha szexelni van merszed, akkor állj anyád elé és mond meg az igazat. Sok dolog lesz még az életben, amiért vállalni kell a felelősséget, ideje elkezdened.
2021. márc. 8. 19:19
 27/36 anonim ***** válasza:
65%
25ös az óvszer úgy van megcsinálva hogy nem lehet hogy csak picit lukad ki. Ha szakad akkor darabokra, pont azért hogy ne lehessen ne észrevenni a hibát.
2021. márc. 8. 19:21
 28/36 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, nekem sem volt kamaszként jó kapcsolatom a szüleimmel, és amikor volt parás helyzet (nekem végül megjött, de késett pár hétig), akkor már fogalmaztam magamban a szöveget. Valahogy úgy kezdtem volna, hogy odamegyek anyámhoz egy nyugodt, jobb kedvű pillanatában, hogy kifejezetten segítséget kérjek, merthogy késik a menzeszem. Azt tudom, hogy az én szüleimnél ez a fajta megközelítés (mármint az esendő áldozat szerepe, amikor segítségre szorulok) az sokkal pozitívabb fogadtatást eredményezett volna, mint bármi más. Nem tudom, a te anyukád milyen személyiség, de lányos anyukaként ha a majdan 16 éves lányom elém állna ezzel, akkor akármennyire is haragudnék rá, nyilván segítenék neki és ott lennék mellette a beavatkozáson.

Mondjuk arra készülj, hogy ha eddig se örült volna a pasidnak, akkor ezek után tutira el leszel tiltva tőle.

2021. márc. 8. 20:08
 29/36 anonim ***** válasza:
87%

Mit gratulalsz utolsó, talán meg kéne tartani 16 éves gimnazistaként, anyuciék pénzére és nyakára egy gyereket, miközben ő maga is az és még csak nem is akarja??

Miféle ember biztat egy 16 éves fiatal lányt szülésre?!🤦🏻‍♀️

Felelősségteljes gyerekvállalás ott kezdődik, hogy a párommal önállóan el tudjuk tartani, van stabil munkánk, fix bevételünk és minimum egy saját bérelt lakásunk! Úgyhogy inkább neked gratula, amiért ilyen körülmények között akarata ellenére szülésre buzdítanál egy iskolás gyereket....

Ha már a védekezésnél feltehetően nem volt felelősségteljes, legalább most legyen az és ne szüljön a csupasz seggére!

2021. márc. 9. 08:14
 30/36 anonim ***** válasza:
7%
29es igazad van és öljön meg egy ártatlan magzatot a saját hibája miatt. valóban mennyivel jobb megoldás...
2021. márc. 9. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!