20 éves vagyok, pár napja tudtam meg, hogy babát várok. Azóta konkrétan ki vagyok borulva. Nem tudom mi lenne a helyes döntés, megtartani vagy megszakítani a terhességet?
A párommal együtt tervezzük a jövőnket, viszont még nem volt meg a lánykérés. A baba véletlenül csúszott be. Ő szeretné ha megtartanám, én viszont úgy érzem hogy még nem állok készen rá. Úgy érzem ezzel elrontanám az életem. Félek... Kétségbeesett vagyok, nem látom a fényt az alagút végén.
Az abortusz meg bűn, gyilkosság. Én nem szeretnék gyilkos lenni.
Nem tudom mi tévő legyek.
30.nem erőltetherted ennyire a szülést apafej!
nem kötelező szülni...te felettébb nem dönthetsz felettük ezt értsd meg...
szerintem olvasd el megint "apafej". a 30-as válasz pont az próbálja érzékeltetni, hogy nem biztos jó ötlet megtartani a gyereket felkészületlenül ilyen fiatalon.
"20 eves lany aki normal korulmenyek kozt el a szuleivel"
tehát a nagyszülők biztosítják ezt neki :D nem a szülők.
Nem mindenkinek az a célja ám az életbe, hogy egy mamahoteles semmirekellő legyen.
Mit nem lehet azon felfogni, hogy egy gyerekre felkel készülni? Egzisztenciát kell hozzá teremteni. Pont. Nehogy már az legyen a követendő példa, hogy odaszülünk anyucinak meg apucinak meg, hogy úgyis kapjuk a gyed-et meg az ilyen-olyan segélyeket. Ha a kérdező fellenne rá készülve gondolom nem lenne kérdéses a gyerek megtartása. Ne a csupasz seggünkre vállaljuk a gyereket.
Ha a kérdező minden áron el akarná vetetni,akkor nem kérdezné, hanem cselekedne.
Akkor nem úgy fejezné ki magát,hogy babát vár...
Ne gondold már hogy leírod, hogy "pont" és akkor az a Szentírás.
Nehogy már az legyen a követendő példa,hogy rögtön rohanunk abortuszra mert bizonyára úgyse sikerülne semmi. Te ilyen szellemiségben neveled a gyereked? Remélem nem...
Azt meg döntsék el a szülei miben tudnak és akarnak segíteni. Te nyilván abortuszra kísérnéd a gyermeked,de hátha ők mégsem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!