Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van eselyem igy a babara?

Van eselyem igy a babara?

Figyelt kérdés

pentek ejszaka tudunk

majd egyutt lenni parommal de nekem hetfon lesz csak az ovum :(

2021. márc. 8. 07:55
 1/6 anonim ***** válasza:
2-3 napig maradhatnak életben odabenn a spermiumok szóval akár jó is lehet de jobb lenne vasárnap is együtt lenni és hétfőn,kedden is
2021. márc. 8. 07:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos a kulfoldi munkaja miatt nem tudunk :(((
2021. márc. 8. 08:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet szerencséd lesz,ki tudja
2021. márc. 8. 08:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Meglatjuk. Olvasgattam es sokaknak sikerult. LH tesztezem egy ideje igy tudom mikor van pontosan ovum. Remenykedem.
2021. márc. 8. 08:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod előre 100%-osan, hogy mikor lesz az ovulációd. Nyugodtan csúszhat 1-2 napot. De ha így is lenne, 2-3 napot elélHETnek a spermiumok bent. Tehát általánosságban mondva esély van, hogy valójában mi lesz, senki sem tudja.
2021. márc. 8. 08:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt nem lehet tudni. LH teszt is csak egy támpont és a pozitív tesztes nap után 36 órán belül reped a tüsző, ha neked kimaxolja, akkor nem sok esély lesz rá, de még a 3 nappal hamarabbi együttlét is határeset. Persze egyáltalán nem lehetetlen, tehát reménykedned majd szabad :) Drukkolok, hogy sikerrel járjatok, de valóban kisebb az esély, mintha a pozi ovutesztes napon lennétek együtt. Minden jót!
2021. márc. 8. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!