Mit gondoltok a hőgörbémröl? Ez már trifázisos? Jobb esélyem van babára, mint múlt hónapban?
Figyelt kérdés
Jól tudom,hogy csak terhességnél lesz trifázisos,mivel a beágyazódáskor lép egy szintet a hő? Tudom nem biztos, hogy meg is marad,de reménykedek, hogy igy lesz.A most havi a sötétkék, a világos elözö hónap.
Nagyon szeretnék már kisbabát.
2020. ápr. 25. 18:07
1/7 anonim válasza:
Teszteltél már? Szerintem tesztelj, nagy valószínűséggel terhes vagy
2/7 anonim válasza:
Nekem sokszor volt trifázisos baba nélkül is. A hő csak akkor ad okot babára gyanakodni, ha eltelt a szokásos hosszúságú luteális fázis és továbbra is fenn marad a hő, meg ugye nem jön meg. 10. Dpo még nem jelent semmit, bármilyen a hő.
A görbe szép, remélni kell a legjobbakat, most már várni kell. Drukkolok!
3/7 A kérdező kommentje:
A mai tesztem negativ, de még csak a10.dpon járok. A hasam elég sokat fájdogál, néha megjön érzéssel, néha feszitve.a melltünetem ,feszülés ,nagyobbodás, ami pmssel szokott jönni,2nap után elmúlt.
2020. ápr. 25. 18:38
4/7 anonim válasza:
Nekem nem terhesen volt trifázisos görbém.Ha utána olvasol több helyen írják, hogy akkor is lehet ha nem vagy terhes.Ettől függetlenül a hőd biztató.(a múlt havinál talán még peteérésed se volt) Bármi lehet!5-6 nap múlva tesztelj.:)
5/7 anonim válasza:
Nekem soha nem volt trifázisos, csak akkor egyszer, amikor tényleg teherbe estem. De nekem nem volt semmi más tünetem, csak ebből sejtettem, hogy talán mégis sikerült. Úgy is volt. De én is sok helyen olvastam, hogy nem csak sikeres terhességnél lehet, hanem kémiai terhességnél is, ahol olyan hamar "elmegy" a terhesség, hogy a teszt még ki se mutatja. Drukkolok. 17hkm
6/7 A kérdező kommentje:
Négy nap37,1 után ma reggelre leesett36,6 ra a hőm.úgy tűnik nem sikerült most se
2020. ápr. 27. 05:52
7/7 anonim válasza:
Sajnálom! Igen, pont erről beszéltem. De! Az nagyon jó és bíztató, hogy szép a görbe! Sikerülni fog hamarosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!