Akik 22-23-ra nem várjátok, hogy bírjátok a várakozást?
Kedves 12:51-es!
Tegnap én voltam az "utolsó". :D
Köszönöm, hogy szorítasz, nagyon jól esik! Sajnáolm, hogy Nálad lehet nem lesz baba, de várjuk ki 23.-át!
Ha valaki tudja, hogy lesz baba vagy nem, jó lenne, ha megírnátok! Én nagyon kíváncsi vagyok rátok, hogy mi lesz és drukkolok én is mindenkinek!!!
én vasárnap fogok tesztelni, ha addig nem köszönt be a nemvárt! :-)
majd megírom!
Kedves eszo!
Te nem félsz, hogy a teszt negatív lesz? Nekem ez akkora trauma volt, amikor teszteltem tegnap és negatív lett!!!
:( Amúgy szorítok, hogy a teszted azt mutassa, amit szeretnél látni!
Lányok, Ti melyik nap tesztelnétek a helyemben? bár sztem tuti nincs baba, elég selejt a görbe:((((
Szia!
Szerintem én majd 24-én tesztelek csak, ha addig nem jön meg az a fránya mensi. De ha Ti előbb írjatok!
Kedves utolsó, ne add fel még Te se!
A hőm nekem is leesett, de tegnap beszéltem a barátnőmmel / 2 gyönyörű baba anyukája / és mondta, hogy neki is leesett a hője, így azt hitte, már nem is lesz baba, teljesen lemondott róla és most ott a gyönyörű 1 éves kislánya!
Többiek hogy álltok?
sziasztok, gondoltam bejelentkezek, a kisfiús anyuka vagyok...nekem megjött sajna, szóval most nem lesz kistesó, de egyébként is jövőre van időzítve szóval sebaj...:)
mindenkinek szívből szorítok, hogy összejöjjön a baba!!!
sziasztok!
én vasárnap teszteltem nega lett, de fél percig volt egy rózsaszín paca a 2.csik helyén..várok 1-2 napot még aztán, ha nem jön meg, akkor csinálok újat..
de attól tartok csak a barátcserje miatt húzódik el a ciklusom..és nekem is meg fog jönni nemsokára..de azért még kicsit reménykedem!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!