Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik 22-23-ra nem várjátok,...

Akik 22-23-ra nem várjátok, hogy bírjátok a várakozást?

Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 11:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Kedves 12:51-es!

Tegnap én voltam az "utolsó". :D

Köszönöm, hogy szorítasz, nagyon jól esik! Sajnáolm, hogy Nálad lehet nem lesz baba, de várjuk ki 23.-át!

Ha valaki tudja, hogy lesz baba vagy nem, jó lenne, ha megírnátok! Én nagyon kíváncsi vagyok rátok, hogy mi lesz és drukkolok én is mindenkinek!!!

2010. aug. 19. 13:48
 12/29 eszo ***** válasza:

én vasárnap fogok tesztelni, ha addig nem köszönt be a nemvárt! :-)

majd megírom!

2010. aug. 19. 14:42
 13/29 anonim ***** válasza:

Kedves eszo!

Te nem félsz, hogy a teszt negatív lesz? Nekem ez akkora trauma volt, amikor teszteltem tegnap és negatív lett!!!

:( Amúgy szorítok, hogy a teszted azt mutassa, amit szeretnél látni!

2010. aug. 19. 16:07
 14/29 A kérdező kommentje:

Lányok, Ti melyik nap tesztelnétek a helyemben? bár sztem tuti nincs baba, elég selejt a görbe:((((

[link]

2010. aug. 19. 17:19
 15/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem én majd 24-én tesztelek csak, ha addig nem jön meg az a fránya mensi. De ha Ti előbb írjatok!

Kedves utolsó, ne add fel még Te se!

2010. aug. 19. 19:11
 16/29 A kérdező kommentje:
nekem vége a hónapnak.. a hőm leesett,a derekam+fáj:(
2010. aug. 20. 09:11
 17/29 anonim ***** válasza:

A hőm nekem is leesett, de tegnap beszéltem a barátnőmmel / 2 gyönyörű baba anyukája / és mondta, hogy neki is leesett a hője, így azt hitte, már nem is lesz baba, teljesen lemondott róla és most ott a gyönyörű 1 éves kislánya!

Többiek hogy álltok?

2010. aug. 21. 08:38
 18/29 anonim ***** válasza:

sziasztok, gondoltam bejelentkezek, a kisfiús anyuka vagyok...nekem megjött sajna, szóval most nem lesz kistesó, de egyébként is jövőre van időzítve szóval sebaj...:)

mindenkinek szívből szorítok, hogy összejöjjön a baba!!!

2010. aug. 22. 15:06
 19/29 eszo ***** válasza:

sziasztok!

én vasárnap teszteltem nega lett, de fél percig volt egy rózsaszín paca a 2.csik helyén..várok 1-2 napot még aztán, ha nem jön meg, akkor csinálok újat..

de attól tartok csak a barátcserje miatt húzódik el a ciklusom..és nekem is meg fog jönni nemsokára..de azért még kicsit reménykedem!! :-)

2010. aug. 23. 10:02
 20/29 anonim ***** válasza:
Én ha nem jön meg, akkor reggel tesztelek egyet. Félek, hogy majd reggelre jön meg... :( Csak nem.
2010. aug. 23. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!